Galatasaray'dan bomba transfer!

Galatasaray'dan bomba transfer!

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'ın yanına golcü bir ismi transfer etmek isteyen Galatasaray yönetimi Brezilyalı forvet Elkeson'la büyük ölçüde anlaştı.

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun uzun zamandır takip ettiği Brezilyalı'nın transferini sessiz sedasız bir şekilde sonuçlandırmak istiyor. Tıpkı Toulouse'dan transfer edilen Lionel Carole transferinde olduğu gibi sağlam adımlar atmaya çalışan yönetim anlaşma konusunda sona yaklaştı.
Galatasaray'dan bomba transfer!

ELKESON DA GELMEK İSTİYOR
Avrupa'da boy göstermek isteyen 26 yaşındaki Elkeson ile irtibata geçen Galatasaray büyük ölçüde anlaştı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olması Brezilyalı golcüyü cezbederken, Sarı Kırmızılı yönetim Çin ekibiyle bonservis ücretinde sıkı bir pazarlık içerisine girdi.


GALATASARAY BONSERVİSİNİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR
Guangzhou Evergrande'nin 2013 yılında 3 milyon euroya Botafogo'dan transfer ettiği Elkeson gösterdiği başarılı performansla değerini katladı. Ekonomik açıdan zor günler geçiren Çin kulübü Elkeson için 5 milyon euro isterken, Sarı Kırmızılı ekip bu durumdan faydalanarak transferi piyasa değerinin altında bir maliyetle tamamlamak istiyor.


Kaynak : Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...