Venus havlu attı

Venus havlu attı

SPOR Haberleri

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın ilk turunda çok büyük bir sürpriz yaşandı.

Turnuvanın favorisi olarak gösterilen ve İstanbul'a şampiyonluk için geldiğini açıklayan 1 numaralı seribaşı Venus Williams henüz ilk turda organizasyona veda etti. İlk tura elemelerden gelen Ukraynalı Katerina Bondarenko ile karşılaşan Williams, setleri 6-4 ve 7-6 kaybederek mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından çok üzgün olduğunu söyleyen yıldız tenisçi, "Beni buraya izlemeye gelenleri hayal kırıklığına uğrattığım için özür diliyorum" dedi. Maçın galibi Bondarenko ise mücadele sonunda gözyaşlarına hakim olamadı. Çok zor bir maç olduğunu belirten Ukraynalı raket, "Umarım galibiyetlerim devam eder" dedi. Bondarenko ayrıca her kazandığı maç gibi bu galibiyeti de kızı Karina'ya hediye ettiğini söyledi.
Çağla ve Jankovic de yok

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ülkemizi temsil eden Çağla Büyükakçay, Slovak rakibi Hantuchova'ya 2-1 yeilerek organizasyona ilk turda veda etti. nbsp;3 numaralı seri başı Jelena Jankovic de Polonyalı Radwanska'ya 2-1 yenilerek elendi. Turnuvanın ilk tur çifler maçında ise milli tenisçiler Melis Sezer ve Ayla Aksu, Japon Misa Eguchi ile Polonyalı Justyna Jegiolka ikilisini 2-0 yenerek turladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...