Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Olimpiakos'u mağlup etti

Fenerbahçe, Olimpiakos'u mağlup etti

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler iki devrede farklı bir oyun sergilediği karşılaşmada Sow, Fernandao ve Uygar'ın golleriyle galip geldi, Shakthar Donetsk'e gözdağı verdi

MURAD TAMER

Afyon Summer Futbol Fest 2015 Turnuvası'nın ilk maçında Olimpiakos ile karşılaşan F.Bahçe rakibini 3-2 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde önümüzdeki hafta Shakthar Donetsk ile yapacağı maçın provası niteliğindeki karşılaşmada sarı-lacivertliler yeni transferlerin ağırlıkta olduğu ilk 11'le sahaya çıktı. Yüksek tempoda başlayan maçta ilk tehlikeli atak F.Bahçe'den geldi. Alper Potuk'un ortasına çok iyi yükselen Fernandao'nun kafa şutunu kaleci Jimenez son anda kornere çeldi. Hemen ardından Alper Potuk harika bir uzun pasla Diego'yu topla buluşturdu. Sambacı öyle bir orta kesti ki, Sow'a sadece dokunmak kaldı: 1-0. Maçın 26. dakikasında penaltı kazanan Yunan ekibi Fortunis'le skoru eşitledi: 1-1. Sarı-lacivertliler bu gole cevap vermekte gecikmedi. Süper Lig'in son gol kralı Fernandao, klasına yakışır bir vole golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.
Uygar yine attı
İkinci yarının büyük bölümünde oyun F.Bahçe'nin kontrolündeydi. Orta alanı kalabalık tutarak rakibine etkili olma şansı vermeyen sarı-lacivertliler, Vitor Perreira'nın bütün yedekleri sahaya sürmesine rağmen temposunu kaybetmedi. Sivasspor maçında gol atan altyapının yıldızı Uygar, oyuna girer girmez ağları sarstı. Yeni transfer Şener'in 64. dakikasına çok iyi yükselen genç oyuncu kafa golüyle farkı 2'ye çıkardı. Oyun son bölümünde değişiklikler etkisini gösterdi ve tempo düştü. Maçın sonlarına dengesiz yakalanan F.Bahçe savunmasını Dominguez affetmedi: 3-2. Kalan sürede başka gol olmayınca mücadele 3-2 F.Bahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.
Rakip Marsilya
Afyon Summer Futbol Fest 2015 Turnuvası'nın ilk maçında Olimpiakos'u 3-2 mağlup eden F.Bahçe, ara vermeden ikinci karşılaşmaya çıkacak. Sarı-lacivertliler 20.30'da Fransız temsilcisi Marsilya ile karşılaşacak. Mücadele Smart Spor'dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe, Olimpiakos'u mağlup etti

GÖZE BATANLAR

(+)
Diego: Atletico Madrid'deki günlerini anımsatan bir oyun ortaya koydu. Geçen sezona ,göre çok daha hareketliydi.
Sow: Guingamp maçındaki gibi yine döktürdü. Rakibi hemen her atakta yıprattı. İlk golü attı, ikinci gol öncesi çabası alkış topladı.
Fernandao: Kaldığı yerden devam ediyor. Bursaspor'daki halinden farkı yok. Oyunda kaldığı süre boyunca etkiliydi.
Hasan Ali: Kanat bindirmeleriyle ve isabetli ortalarıyla beğeni topladı. İlk golün hazırlıyıcılarından oldu
Kjaer: Diğer maçlarda olduğu gibi Alves'le uyum sorunu bir kez daha gözlendi. Bireysel olarak hatasız oynadı.



(-)
Nani: Portekizli yıldız karşılaşma boyunca hızlı ve istekliydi ancak rakiplerinin yoğun markajı sebebiyle etkili olamadı.
Mehmet Topal: Tam olarak hazır değil. Hız konusunda eksikleri var. Yoğun çalışma temposu en çok onu yıpratmış gibi gözüktü.
Souza: Oldukça silik bir görüntü sergiledi. 8 milyon avro ödendi ama dünkü maçta Selçuk Şahin'i arattı.
Vitor Pereira: Van Persie hazır değil


F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Olimpiakos maçının ardından yaptığı açıklamada, Shakthar Donetsk karşılaşmasının öncesinde testi başarıyla geçtiklerini söyledi. İyi organize olduklarını ve kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Pereira, takımın gün geçtikçe daha iyiye gittiğini söyledi. Mücadelede görev vermediği Van Persie hakkında da konuşan Portekizli, golcü oyuncunun henüz hazır olmadığını aktardı. Hollandalı yıldızın kampa geç katıldığını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Van Persie konusunda risk almak istemiyoruz. Arkadaşlarının seviyesine gelene kadar bireysel antrenmanlara devam edecek" diye konuştu. Sivasspor maçında olduğu gibi Olimpiakos karşısında da fileleri havalandıran takımın genç yıldızı Uygar'a da değinen Portekizli, "Uygar çok kaliteli, genç bir oyuncu. İlerleyen zamanda kendini daha da geliştirecek" dedi.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...