Telles yolcu

Telles yolcu

SPOR Haberleri

Fransız kulübü 10 milyon avroluk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Kadrosuna yeterli takviyeleri yapmadığı için eleştirilen Galatasaray'da kulüpten ayrılmak isteyen oyuncular kervanına Alex Telles de katıldı. Melo'nun durumunun netleşmesini bekleyen sarı-kırmızılılar şimdi de PSG ve İnter'in Telles için yaptığı teklifler karşısında zor durumda kaldı. PSG, bir süredir yakından takip ettiği Telles için 10 milyon avroluk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Galatasaray Yönetimi ile görüşen Brezilyalı oyuncu, resmi teklif geldiği takdirde kulüpler anlaşırsa PSG'de forma giyebileceğini belirtti. Sarı-kırmızılı yönetim de, cazip teklif karşısında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kararına göre hareket edecek. Hamzaoğlu, Avusturya kampının başında Alex Telles'in izlendiğini bildiklerini ve muhtemel bir ayrılık durumunda Lionel Carole'ü o bölgede kullanabileceğini belirtmişti. nbsp;
Son söz Hamzaoğlu'nun nbsp;
PSG, Galatasaray kulübüne resmi teklifi yaptıktan sonra son karar Hamzaoglu'nun tercihine göre yapılacak. UEFA Finansal Fair Play kriterleri gereği transfere yüksek rakamlar ayıramayan, araştırmalarını büyük bir titizlikle sürdüren yönetim ise, Alex Telles için gelebilecek teklife sıcak bakıyor. Alex Telles'i isteyen bir başka kulüp ise Inter. İtalyan kulübün teknik direktörü Roberto Mancini, Brezilyalı sol beki takımında görmek istiyor. Ancak PSG, bu transferde yüksek tekliften dolayı bir adım önde. Avusturya kampında formuyla dikkat çeken oyuncuların başında gelen Alex Telles, 2013-2014 sezonunun devre arasında Gremio Kulübü'ntden 6 milyon 150 bin avro karşılığında transfer edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...