Trabzonspor ter attı

Trabzonspor ter attı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer, evinde aldığı 1-0'lık galibiyetin rövanşında Differdange 03 karşısında kendini sıkmadı.

T rabzonspor Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 1-0'ın avantajıyla gittiği Lüksembug'dan turla döndü. Gole ihtiyacı olan taraf Differdange olmasına rağmen pozisyona giren bordo-mavililerdi. Skor avantajına aldırmadan yüklenen temsilcimiz 19'da golü buldu. Mehmet'in kullandığı serbest vuruşta önce Mustafa kafayı vurdu. Kaleciden dönen topa kendisine faul yapılmasına rağmen çok iyi yükselen Salih kafayla ağlara gönderdi: 1-0. Topla oynama üstünlüğünün tamamen temsilcimizde olduğu maçta, orta alanda yapılan sıkı pres Differdange'in kendi yarı sahasını dahi topla geçmesine imkan vermedi. Şota'nın öğrencileri yarı sahasına hapsolan rakibi karşısında pozisyon bulamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi. nbsp;
Constant direğe takıldı
Karşılaşmanın ikinci yarısı düşük tempoda başladı. Yine de rakibinin kalesine yaklaşmasına izin vermeyen Trabzonspor ilk tehlikeli atağını geliştirdiği 65. dakikada gole iki defa yaklaştı. Karşı karşıya pozisyonda Sefa'nın şutu kaleciye takıldı. Dönen topu şık bir aşırtma vuruşuyla kaleye gönderen Constant ise direği geçemedi. Bordo-mavili futbolcular ikinci yarıda skorun da avantajıyla fazla efor sarfetmeyen bir görüntü çizdi. Trabzonspor'un oyundan düşmesini cezalandıran isim Errafik oldu. Faslı oyuncu 80'de skoru eşitledi: 1-1. Karşılaşmada son sözü 90+2'de oyuna sonradan girenler söyledi. Erkan asist yaptı, Soner güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi, Trabzonspor 3. ön eleme turuna yükseldi: 2-1.
Daha iyi olacağız
Trabzonspor Teknik direktörü Şota Arveladze, 2-1 kazanıp turladıkları Differange 03 maçının ardından açıklamalarda bulundu. "İkinci maçın daha kolay olacağını söylemiştim" diyen Şota, "Doğru tahmin etmişim. Orta sahada iyiydik. Topu iyi kullandık. Eksiklerimizi 60. dakikadan sonra hissetmeye başladık. nbsp;Yavaş yavaş toparlanacağız. Çok daha iyi olacağız. Oyuncular artacak, dolayısıyla daha geniş kadroyla daha verimli olacak" dedi. Gürcü çalıştırıcı, transfer hakkında sorulan "Forvet ve stoper aradığınız biliniyor, istediğiniz oyuncuyu bulabildiniz mi?" sorusuna, "Başka bölgeler için de çalışmalarımız var. Bakıyoruz, arıyoruz. İyi oyuncular almak istiyoruz" diye cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...