HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray - Udinese maçı tamamlanamadı, Gurbette rezalet!

Kaynak:
Galatasaray - Udinese maçı tamamlanamadı, Gurbette rezalet!

SPOR Haberleri  / 

Taraftarların sahaya çok sayıda yabancı madde atması üzerine takımlar "yeter" diyerek stattan ayrıldı

G.Saray'ın Avusturya'nın Klagenfurt şehrinde Udinese ile oynadığı maçta gurbetçi taraftarlar ses bombaları ve meşalelerle ortallığı yakıp yıktı. Mücadele ilk dakikalardan itibaren iki kez durmak zorunda kaldı. Sarı-kırmızılı futbolcular Sabri ve Hamit, taraftarlarına tepki gösterip, "Ne yapıyorsunuz?" diye bağırsa da gurbetçiler oyuncuları dinlemeyip ses bombaları atmaya devam etti. Takım kaptanı Selçuk bu duruma tepki göstererek yedek kulübesine otururken karşılaşma 2 dakika sonra yeniden başladı. Ancak 34. dakikada yine aynı sahne yaşandı. Bunun üzerine skor 0-0 devam ederken maçın hakemleri ve Udinese takımı soyunma odasının yolunu tuttu. Taraftarların ses bombaları atmaya devam etmesi üzerine G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, "Yeter artık bitti" diyerek takımı sahadan çekti. nbsp;Gurbetçi taraftarlar iki takım içeri girdikten sonra da sahaya ses bombaları atmaya devam etti. Daha sonra stat hoparlöründen maçın gurbetçi taraftarların yaptığı taşkınlık nedeni ile iptal edildiği ve G.Saray ile Udinese takımı oyuncularının da sahaya çıkmak istemediği anonsu yapıldı.

Melo 'feda' dedi
G.Saray'ın 'pitbull' lakaplı oyuncusu Felipe Melo artık sarı-kırmızılı takıma veda etmeye hazır. İnter'e "1 haftaya kadar oyuncunuz olacağım" mesajı yollayan Yıllık ücretinde de yüzde 50 indirime giden Brezilyalı oyuncu kulüplerin pazarlıkları sonlandırmasını bekliyor. G.Saray'ın 3.1 milyon avroluk bonservis bedeli ya da Medel takası şartına 2 milyon avrol ile cevap veren İnter'le görüşmeler devam ediyor.


"TÜRK İNSANINA YAKIŞMIYOR"
G.Saraylı futbolcular maç sonrası yaşananlara büyük tepki gösterdi. Halil Altıntop, "Yaşananlar Türk insanına yakışmıyor. nbsp;Türk futbolunun nereye geldiğini de görüyoruz. Saha içi değil saha dışı etkenler etkili oluyor. Buna izin vermemeliyiz" dedi.



SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...