İstanbul'un kraliçesi Tsurenko

İstanbul'un kraliçesi Tsurenko

SPOR Haberleri

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası, tekler finalinde Ukraynalı Lesia Tsurenko şampiyon oldu.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası, tekler finalinde Ukraynalı Lesia Tsurenko, Polonyalı Urszula Radwanska'yı 7-5 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu. Maç dengeli başladı. İki rakette karşılıklı oyunlar alarak devam ediyordu. Urzsula Radwanska sette 5-4 öne dahi geçmişti. Ancak Tsurenko pes etmedi ve ilk setin sonlarında harika bir performans göstererek hata yapmadan üç set kazandı ve ilk seti de 7-5 kazandı. İkinci sette Radwanska ilk setteki gibi mücadele edemedi. Biraz morali de bozulan Radwanska üst üste oyunlar kaybetti. Tsurenko ise tam aksine daha da üstüne koyarak devam etti maça. Seti domine etmeyi başaran Ukraynalı tenisçi çok fazla uzatmadan 6-1 ile seti, 2-0 ile maçı kazanarak turnuvayı şampiyon tamamladı. Urzsula Radwanska ise bu finalde kaybederek kariyerinin ikinci WTA finalini de kaybetmiş oldu. nbsp;
İstanbul şans getiriyor
İstanbul Cup'ta şampiyonluğa ulaşan Ukraynalı tenisçi Lesia Tsurenko, "Güzel bir turnuva oldu" dedi. Daha önce ilk şampiyonluğunu Adana'da düzenlenen bir turnuvada kazandığının hatırlatılması üzerine Ukraynalı tenisçi, "İstanbul'da bir turnuva daha kazanmıştım. Şimdi WTA şampiyon
ÖDÜLLER SELES'TEN
TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda şampiyon Tsurenko ile ikinci Radwanska'ya ödüllerini efsane tenisçi Monica Seles verdi. Şampiyon Tsurenko, toplam 43 bin dolar kazandı. nbsp;luğu kazandım. İstanbul bana şans getiriyor diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...