Mbia imkânsız

Mbia imkânsız

SPOR Haberleri

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, koşulara başlayan Mbia'nın Rabotnicki maçına yetişmesinin mümkün olmadığını olduğunu söyledi

Yeni sezon hazırlıklarına Almanya'da devam eden Trabzonspor sakatlıklarla boğuşuyor. Bordo-mavili kulübün genel sekreteri ve kamp doktoru Köksal Güney, düz koşulara başlayan Mbia'nın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçına yetişmesinin zor olduğunu söyledi. Karadeniz ekibinin Almanya kampında kulüp doktorluğu görevini de üstlenen Güney, "Mbia, deplasmandaki Rabotnicki maçında oynama ihtimali yok. Belki Trabzon'daki rövanşta olabilir" dedi. Differdange 03 maçlarında taraftarın beklentisine futbol olarak cevap veremediklerini belirten Güney, "Hiçbir takımı küçümsemiyoruz ama sakatlıklar vardı ve iyi oynamadık, güzel olan turu geçmekti. Bu galibiyetler ve tur ilerisi için moral olacak" dedi.
"Cardozo hazır"
Özer Hurmacı, Mehmet Ekici ve Deniz Yılmaz'ın ise ilk maçta Rabotnicki'ye karşı oynama ihtimallerinin bulunduğunu belirten Güney, "Özer'in bel spazmına dayalı ağrıları azaldı. Salonda çalışıyor. Mehmet Ekici sağ ayak parmağına darbe almıştı. İkinci karşılaşmayla iğneyle çıktı. O da salonda çalışıyor. Deniz Yılmaz ise Hollanda kampındaki sakatlık koşulara başladı. Bu 3 futbolcunun durumu da maç günü belli olacak" diye konuştu. Belindeki sakatlığı düzelen Paraguaylı Oscar Cardozo'nun ise oynamasına engel bir durumun olmadığını vurgulayan Güney, "Cardozo kendine iyi baktı, şu an hazır. Rabotnocki maçında oynayabilecek durumda" ifadesini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...