Onur depremi

Onur depremi

SPOR Haberleri

Hurma, "Morali bozuk izin verdim, düzelmezse de kendi bilir" derken, İstanbul'a dönen başarılı file bekçisini yüzlerce taraftar karşıladı

Trabzonspor, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Robotnicki ile oynayacağı maç öncesi Onur Kıvrak şokuyla sarsıldı. Üsküp'te büyük bir coşkuyla karşılanan ve burada eski kalecisi Milosevski'nin mezarını ziyaret eden bordo-mavililerde akşam idmanı öncesi yaşanan tartışma moralleri bozdu. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartışan tecrübeli kaleci Onur Kıvrak, akşam idmanına çıkmadı. Herhangi bir sakatlığı olmayan yıldız futbolcuya Hurma izin verdiklerini söyledi. Süleyman Hurma, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında antrenman sahasından ayrılırken, "Onur'a morali bozuk olduğu için izin verdim. Morali düzelirse aramıza döner, düzelmezse de kendisi bilir" ifadesini kullandı. nbsp;
Yürüyüşüne dikkat et!
Trabzon'da yaşanan krizin Süleyman Hurma'nın Onur'la konuşmak istemesiyle başladığı belirtildi. Onur'un yürüyüş tarzından rahatsız olan Hurma'nın "Kendine çeki düzen ver" sözüne, tecrübeli oyuncunun "Ben bu takımın kaptanıyım istediğim gibi yürürüm" cevabını vermesi üzerine olayların geliştiği ifade edildi. Bu krizin ardından 'İstanbul'a gidiyorum' diyerek kamptan ayrılan Onur'u havalimanında coşkulu bir kalabalık karşıladı. Tarftarların "Onur kalacak Hurma gidecek" şeklinde tezahurat yapması üzerine milli kalecinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
KİŞİLER GEÇİCİDİR
Kadro dışı kaldığı için İstanbul'a gelen Onur Kıvrak'ı havaalanında yüzlerce taraftarlar karşıladı. Havalimanında kısa bir açıklama yapan başarılı kaleci "Kurum Trabzonspor'dur, bakidir. Kişiler geçicidir. Trabzonspor görev verdikçe biz oynayacağız" dedi. Onur'un açıklamaları sık sık kesilirken Süleyman Hurma istifaya davet edildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...