Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresma'dan iddialı açıklamalar

Quaresma'dan iddialı açıklamalar

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın kamp yaptığı Avusturya'da BJKTV'ye açıklamada bulunan Portekizli futbolcu, yeniden siyah-beyazlı takımda olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Başkanımızın beni tekrar Beşiktaş'ta görmek istemesi beni gerçekten mutlu etti. Hocamız Şenol Güneş'in de isteği olunca işler çok kolaylaştı. Beşiktaş gerçekten çok sevdiğim, gönül verdiğim bir kulüp. Takım, kulüp, camia ve taraftarlar olarak bir araya gelip, güçlerimizi birleştirerek kupalar kaldırmak istiyoruz. Bu sene muhakkak bir başarı elde etmemiz lazım."

Siyah-beyazlı taraftarların ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini anlatan Quaresma, "Bütün kalbim onlarla beraber. Onları mutlu etmeye çalışacağım. Burada oynadığım süreç içerisinde, onların bu sevgisine sahada oynadığım futbolla cevap vermek istiyorum. Şampiyon olmak istiyorum. Bütün İstanbul'un durup 'siyah beyaz' dediğini görmek istiyorum. Bunun için de oldukça sıkı çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vodafone Arena ile ilgili düşüncelerini de dile getiren Quaresma, "İnönü Stadı'nda çok büyük mutluluklar yaşadık. Çok güzel maçlar, çok güzel ortamlar oldu. Yaşadığımız mutlulukları yeni stadımız Vodafone Arena'da da tekrarlayıp, kupalar kaldırmak istiyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.

Ricardo Quaresma, teknik direktör Şenol Güneş'in kendilerine çok şey kattığını anlatarak, "Çok iyi bir hocamız var başımızda. Bize çok şey katıyor. Çok iyi bir kadromuz var. Ben de milli takımda hala devam ediyorum ve bundan sonra da devam etmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...