Bu sıcakta lig olmaz

Bu sıcakta lig olmaz

SPOR Haberleri

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, havanın sıcak olması nedeniyle Antalya'nın maç oynanmaya müsait olmadığını belirtti.

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, havanın sıcak olması nedeniyle Antalya'nın maç oynanmaya müsait olmadığını belirterek, ligdeki ilk 2 maçın ileri bir tarihe ertelenmesini isteyeceklerini söyledi. Antalyaspor ve Beşiktaş'ın maçlarını ilk 3 hafta deplasmanda oynamak talebinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından reddedildiği hatırlatılan Gencer, "Stadımızı sezona yetiştirmenin çaresine bakıyoruz. Ama biz aşırı sıcak hava yüzünden 2 maçın ertelenmesini istemiştik. Erteleme isteyen kulüpler birden fazla olunca yani bizimle birlikte Göztepe, Bursa, Beşiktaş kulüplerinin de böyle talepleri olması federasyonu çıkmaza soktu. Beşiktaş'ın talebi çok farklı olmasına rağmen ister istemez dengeleri bozdu. Bunu kimseyi suçlamak için de söylemiyorum. Bizimki en mantıklı konuydu" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...