Hamza Hamzaoğlu Melo'ya yol verdi

Hamza Hamzaoğlu Melo'ya yol verdi

SPOR Haberleri

Genç çalıştırıcı gitmek isteyen Brezilyalı yıldıza kapıyı açtı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu inter maçı sonrası yaptığı açıklamada Felipe Melo ile iplerin koptuğunu söyledi. Melo'nun gitmek istediğini belirten Hamzaoğlu, "Melo kendi gitmek istediği için onu göndermeyi uygun gördük. Kendisine yardımcı olacağız. Burada her şeyini tamamladığına inanan bir oyuncudan verim almak zor" ifadelerini kullandı. Hamzaoğlu, Zlatan İbrahimovic transferiyle ilgili yöneltilen soruya "haberim yok" cevabını verdi. G.Saray Başkanı Dursun Özbek ise İbrahimovic'le ilgili gelen soruları cevapsız bıraktı.

Melo kadroya alınmadı

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'yu İnter maçının kadrosuna alınmadı. Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden ve kampa geç katılan Muslera, bu sezon ilk kez bir maçta forma giyerken yeni transfer Jose Rodriguez ise 71'de oyuna girdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...