Beşiktaş, Ozan'ın peşini bırakmıyor

Beşiktaş, Ozan'ın peşini bırakmıyor

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlıların 'Pektemek artı 5 milyon avro' teklifini geri çevirmesine rağmen Beşiktaş'ın oyuncuyla temasa geçmesi ipleri gerdi

HÜSEYİN?EROĞUL
Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki Ozan Tufan gerginliği tavan yaptı. Tolgay Arslan'ın Almanya kampındaki beklenmedik sakatlığının ardından bir anda orta sahaya takviye yapmak zorunda kalan Beşiktaş, Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan için ısrarını sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in "Alınırsa takıma çok faydalı olur. Tolgay'ın eksiğini aratmaz" şeklinde görüş belirtmesi üzerine Ozan için ilk teklifini yapan siyah-beyazlılar Bursaspor Yönetimi'ni ikna edemedi. Beşiktaş'ın ilk olarak Mustafa Pektemek ve 5 milyon avro para teklifini geri çeviren Bursaspor yönetimi siyah-beyazlılardan Cenk Tosun ve 6 milyon avro istedi. Bu teklife 'biraz düşünelim' cevabını verdikten sonra Başkan Fikret Orman'ın direkt Ozan'la görüşmesi ise ipleri iyice gerdi. Bursaspor'un kadrosunda tutmak için çaba göstermesine rağmen takımında mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini belirten Ozan Tufan ise Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor. nbsp;
Olmazsa İnler ya da Aquilani
Bursaspor'un bırakmak istemediği Ozan için bütün seçenekleri değerlendiren siyah-beyazlılar, Başkan Recep Bölükbaşı'yı ikna etmek için yeni arayışlara başladı. Siyah-beyazlıların, Avrupa'da pazarı bulunan ve Atletico Madrid, Valencia gibi takımların göz hapsinde olan genç oyuncu için Bursaspor'a Mustafa Pektemek'le birlikte bir futbolcunun yanı sıra 5 milyon avro ve bir sonraki satıştan pay verecek bir formül üzerinde çalıştığı belirtildi. Beşiktaş bu hafta yapacağı girişimlerle Bursaspor'u ikna etmeye çalışacak. Ancak siyah-beyazlılar, tüm çabasına rağmen Ozan Tufan konusunda olumlu bir gelişme yaşayamazsa, listesinde yer alan diğer isimlere öncelik verecek. Napoli ile Gökhan İnler'in bonservisi için pazarlıklarını sürdüren transfer komitesi, 6 milyon avro isteyen İtalyan kulübünü 3 milyon avroya ikna edemezse bonservisi elinde olan Aquilani'ye imza attırarak transferi noktalayacak.
OZAN MASAYA OTURUYOR
Bursaspor Ozan Tufan'a hatırı sayılır bir zam yapmak istiyor. 100 TL?peşinat alan ve ayda 30 bin TL kazanan genç futbolcunun rakamlarının en az 4'e katlanması bekleniyor. Ancak Ozan bu zamma hiç sıcak değil. nbsp;Bugün Bursaspor yönetimiyle bir araya gelecek olan Ozan'ın yakın çevresine "Beni bıraksınlar artık gideyim" dediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...