Vitor Pereira: 'Galibiyet hocası değilim'

Vitor Pereira: 'Galibiyet hocası değilim'

SPOR Haberleri

Shakhtar maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fenerbahçeteknik direktörü Pereira, "Galibiyet hocası değilim. sonucu kabul ederim" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk'e karşı 3-0 yenilerek kaybettikleri UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesi sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.


İşte Vitor Pereira'nın sözleri:


"İki durum vardır, bir yapamamak, bir de denememek. Denedik ama olmadı. Shakhtar pozisyonlar buldu ve değerlendirdi. Biz ise sonuca ulaşamadık. Bizden önde bir takımla karşılaştık. Onların hazırlıkları bizden daha önce başladı. Biz daha sonra başladık. Biz daha yeni bir takımız. Şunu belirtmek istiyorum, ben sadece galibiyet hocası değilim. Mağlup olduğumuzda da buradayım, sonucu kabul ederim. Henüz 4 haftalık bir çalışmayı geride bıraktık. Çok istiyorduk, cesur bir takım olduğumuzu gösterdimi düşünüyorum. Önümüzde artık UEFA Avrupa Ligi ve lig var. Yolumuz artık yeni başlıyor."


TRİBÜNE GÖNDERİLMESİNE DAİR...


"Ben buna inanıyorum. Takımımızın o andan sonra motivasyonunu kaybettiğini düşünmüyorum. Ben bir renkleri temsil ediyorsam, bunu en iyi şekilde yaparım. Bu akşam da öyle davrandım. Hakem haksız bir karar verdi. Çizginin ilerisindeymişim, gerisindeymişim, buna göre karar vermiş. Mağlubiyetin nedeni bu değil. Bizi bekleyen uzun bir yol ve yapılacak çok iş var. Taraftarlar mutsuz bu akşam biliyorum, ben de mutsuzum. Ancak, şunu biliyorum ki biz Avrupa Ligi'nde adından söz ettiren ve başarılı olan bir kulüp olacağız. En iyisini yapmak isteyeceğiz"


Fred konusu...


"Ben bir teknik direktörüm, ben bir antrenörüm. Benim işim sahada. Ben saha içiyle, antrenmanla, stratejiyle, taktikle ilgilenirim. Fred konusu hukuk departmanımızın ilgileneceği konudur."


"4. hakem maç yerine çizgimle ilgilendi"


"Maçı kendim gibi yaşıyorum. Sahada her an maçı yaşarım. Benim görüşüme göre, ben bu cezayı hak eden hiçbir şey yapmadım. Bu dördüncü hakemin verdiği karardı. Daha sonra birlikte karar aldılar. 4. hakem sürekli benim saha çizgileri içindeki yerimle ilgilendi, maç yerine. Fakat, bu hakemlerin aldıkları bir karardır ve ben saygı duymak zorundayım."


Hakem sorusuna...


"Maçı konuşalım. Taktikleri konuşalım. Hakemlerin kararlarına kilitlenirsek, doğru yerleri kaçırırız. Maçla ilgili soracağınız her soruya açığım, buraya takılıp kalmayalım."


Kırılma anı...


"Tribüne gönderildiğim anın kırılma anı olduğunu düşünmüyorum. Atıldıktan sonra yukarı çıkarken, ikinci gol geldi. İkinci gol bizi gerçekten büyük sıkıntıya soktu. Takımı etkileme anlamında, sahadan atılmam etkili değildi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...