Vitor Pereira hırs yaptı, 'Yolumuz yeni başlıyor'

Vitor Pereira hırs yaptı, 'Yolumuz yeni başlıyor'

SPOR Haberleri

"Önümüzde Avrupa Ligi var. Önemli işler yapacağız, seneye de Şampiyonlar Ligi'nde olacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Turu geçmek için her şeyi denedik ama olmadı" diyen Portekizli teknik adam, "Biz daha yeni bir takımız. Şunu belirtmek istiyorum, ben sadece galibiyet hocası değilim. Mağlup olduğumuzda da buradayım, sonucu kabul ederim. Çok istiyorduk, cesur bir takım olduğumuzu gösterdik. Önümüzde artık UEFA Avrupa Ligi ve lig var. Yolumuz artık yeni başlıyor" dedi. Pereira atılmasıyla ilgili olarak "Hakem haksız bir karar verdi. Çizginin ilerisindeymişim, gerisindeymişim, buna göre karar vermiş. Maçın kırılma anı bu değil. Avrupa Ligi'nde adından söz ettiren ve başarılı olan bir kulüp olacağız. En iyisini yapmak isteyeceğiz" dedi. nbsp;

Sezon sonunda güleceğiz

Fred konusuyla ilgilenmediğini söyleyen Pereira, "Ben bir teknik direktörüm, benim işim sahada. Hakem konusuna dönersek doğru yerleri kaçırırız. İkinci gol bizi gerçekten sıkıntıya soktu. Takımı etkileme anlamında, sahadan atılmam etkili değildi" diye konuştu. Shakhtar'ın yıllardır birlikte oynayan bir takım olduğunu hatırlatan Portekizli hoca, "1-1 için fırsatlar vardı ama olmadı. Gerçekçi olmak zorundayız. Rakip takım gözü kapalı oynayabilecek hale gelmiş. Yarın bizim için yeni bir gün. Takımın dinamiğini daha ileri götüreceğiz. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde olacağız. Taraftarlar için gerçekten üzgünüm. Ama sene sonunda mutlu olacak, sevinecek çok şeyimiz olacak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...