Hamzaoğlu yönetime seslendi: Bize Melo şart...

Hamzaoğlu yönetime seslendi: Bize Melo şart...

SPOR Haberleri

"Ya Melo kalsın ya da yeni bir Melo bulalım" diyen Hamzaoğlu, yönetimden lig başlamadan bu konunun açıklığa kavuşturulmasını istedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Felipe Melo hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, "Birkaç gün içinde Melo'dan durumunu netleştirmesini isteyeceğiz. Melo bu hafta içinde imzayı atmadığı takdirde önümüzdeki sezon da bizimle birlikte olacağını söyleyebiliriz" dedi. Öte yandan Melo'nun mevkisinde forma verdiği Bilal'in daha çok hücuma yönelik bir isim olduğunu ve savunma yönünün zayıf olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Ya Melo kalsın ya da bir an önce yeni Melo bulalım" talebini sarı-kırmızılı yönetime iletti. Uzun lig yarışında Melo tarzında bir savaşçıya ihtiyaçları olduğunu belirten genç hoca "Lig başlamadan kesin kadroyu belirleyelim" mesajını verdi.

Niasse kiralanacak

Bu talep üzerine Melo'nun menajeriyle temasa geçen Galatasaraylı yöneticiler, oyuncunun İnter'le olan görüşmelerinden bir sonuç çıkıp çıkmadığını sordu. İtalyan kulübünün bonservis bedeli ödemek istememesi yüzünden transferi askıya alabileceği belirtilirken sarı-kırmızılılar Melo'nun menajerine "Bu konuyu bu hafta içinde çözüme kavuşturun" talimatını verdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından hazırlık karşılaşmaları ve Süper Kupa maçında kadroya alınmayan Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı bu hafta içinde kesinlik kazanacak. Galatasaray, diğer yandan da forvet transferi için çaba sarf ediyor. Taraftarın protesto ettiği Sercan Yıldırım'ı elden çıkarmayı düşünen sarı-kırmızılılar, Oumar Niasse için nabız yokluyor Sarı-kırmızılıların satın alma opsiyonuyla Niasse'yi kiralamak istediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...