'Melo'nun durumu...'

/ Kaynak: DHA
'Melo'nun durumu...'

SPOR Haberleri  / DHA

Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımının 3 kupayla medyaya poz verdiği etkinlikten sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Hamzaoğlu, "Alex'in değerinde teklif gelmediği için göndermedik. Muslera'nın yerini doldurabilirsek ve değerinde teklif gelirse transferine izin veririz. Wesley Sneijder'in sözleşmesinin uzatılması için görüşme yapacağız. Ozan Tufan maliyetli olursa almayız" dedi. Daha çok kupa kazanmaya çalışacaklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Real Madrid'in 4 sezonda 2 kez Galatasaray'ı çağırması, bu camianın değerinin bir göstergesidir" diye konuştu.


"HERŞEY FUTBOLCULARIN"
Hamzaoğlu, "Futbolcularımın gayretleri neticesinde bu gururu yaşıyoruz. Hedeflediğimiz başarılarının hayalini kurarken, bugün bunların gerçekleştiğini görmek bizi mutlu ediyor. Buraya kolay ulaşmadık. Yavaş yavaş adım adım hedefe ilerledik. Bir söz vardır; 'Hedefler ulaştıkça uzaklaşır ve zorlaşır.' 3 kupayla poz verdik ama bunlara daha yenilerini eklememiz gerekiyor. Takımımız ve Galatasray camiası daha iyi başarıları yakalayacaktır" şeklinde konuştu.


LUCESCU'YU SOLLADI
Bir sezonu 3 kupayla tamamlayarak Lucescu'yu geçtiğinin buna karşın yine de eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Bu ülkede Fatih Terim UEFA Kupası'nı kazandığında da eleştirildi. İsterseniz 5 kupa kazanın. Bizim ülkemizde böyle. Bir gün gelecek mağlup olacaksınız, kimse sizin geçmişsinizi duşünmeyecek. İşin doğasında var eleştiri; ama maksatlı olanlara karşıyım. 3 kupayla sezonu tamamladık, oyuncularımın emeklerinin yok sayılmasına bizim başarımızın küçümsenmesine karşıyım. Sanki herşey çok basitmiş gibi gösteriliyor. Ama biz işimizi yapmaya devam edeceğiz" diyerek göndermede bulundu.


"MELO'NUN DURUMU İKİ GÜNE KADAR BELLİ OLUR"
Hamza Hamzaoğlu, "Melo son kararını Cuma günü verecek. Ondan sonra durumu netleşecek Biz Melo yokmuş gibi hazırlıklarımızı yaptık. Melo, bu şartlar altında kalırsa devam ederiz. Melo burada kalmaktan memnun. Ama lig sonunda ayrılma gibi bir düşüncesi oldu. Belki geleceğini düşünerek öyle karar verdi; biz de anlayışla karşıladık. Böyle düşünen oyuncuya bir daha gelme diyemeyiz. Onun görüşüne saygı duyduk hala gidebilir ama gitmezse bizim kontratlı oyuncumuz. Biz de ondan maksimum verimi alacağız. Kampa geç katıldı ama kampa geç katılmanın açığını kapatalibilir" ifadelerini kullandı.


NİASSE'NUN DURUMU
Niasse'nin transferi ve Real Madrid karşılaşmalarıyla ilgili görüşlerini açıklayan Hamzaoğlu şöyle konuştu: "Niasse eski oyuncum. Bize katkı sağlayacaktır ama netleşmiş bir şey yok. Karar vermiş değiliz. Kulübünde şu anda devam ediyor. Onunla olduğu gibi başka oyuncularla da düşüncelerimiz var. Önümüzde Sivas'la oynayacağımız çok önemli bir lig maçı var ve daha sonra da Real Madrid'de karşılaşacağız.. Real Madrid'den, 4. senede 2. kez davet alıyoruz. Eleştiriyorlar ama hocalara kişisel eleştiriler olduğunu düşünüyorum. Galatasaray camiası gerekli değeri görüyor. Real Madrid'in Galatasaray'ı 4 senede 2 kez davet ediyorsa bu camianın değerinin olması gereken yerde olduğunu gösterir.


"BU YOLDA DEVAM EDECEĞİZ"
Real Madrid'le oynayacağımız ciddi sınav bizim Avrupa kupalarında nerede olduğumuzu daha net gösterecek ve durumumuz iyice açığa çıkacak Sanki Galatasaray zor durumda transfer yapamıyor gibi bir algı var. Biz gereksiz transfer yapmıyoruz, iyi oyuncuları alacak güce sahibiz. Bu kulübün başarıları var ama bundan sonraki seneleri de düşünüyoruz. Her şeyi transfere bağlamamak istemiyoruz. Çok transfer yaparsanız çok başarılı olursunuz gibi bir düşünce var. Biz kulüp olarak zaten başarıları yakalayan bir kulübüz. Biz takım olarak başarı yakalamak istiyoruz. Bugünümüzü düşünerek Bilal ve Podolski transferlerini yaptık. Rodriguez, Carole, Cem gibi oyuncuları yarını düşünerek yaptık. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyoruz. Tecrübelerimiz bize bunu söylüyor. Bu yolda devam edeceğiz"




"ALEX' TELLES DEĞERİNİ BULAMADI"
Hamza Hamzaoğlu, "Hamit, kısa sürede gelecek. Bilal kendini ispat etti. Oynadığı maçlarda bence beklediğinin üstünde performans gösterdi. Cem, Carole, Rodriguez var. Biz bu açığı kendi içimiz de doldurabiliriz. Alex'i bırakmadık. Onun için teklif edilen rakam bizi tatmin etmedi. Onun değerine yakın bir teklif olsaydı Alex'i göndermeyi düşünebilirdik. Kulübümüzün hep alan değil biraz da oyuncuları gelecek için hazırlayıp satan, girdi sağlayan bir kulüp olmasını istiyoruz. Alex'i satabilirdik ama gerekli değeri vermediler" ifadelerini kullandı . Hamzaoğlu, "Bulursak katkı yapacak bir stoper alırız." dedi


SNEIJDER'İN SÖZLEŞMESİ, MUSLERA'NIN DURUMU
Wesley Sneijder'in ile Fernando Muslera'nında durumuna açıklık getiren Hamzaoğlu, "Sneijder konusunda yönetimle görüştük. Yakın zamanda Sneijder'le ilgili menajeriyle görüşeceğiz. Ağıçı doldurabiliriz diye Alex'in satılmasına izin verdik. Muslera'nın da yerini doldurabileceğimize inanırsak gitmesine izin veririz" yorumunu yaptı.


MEHMET TOPAL'A YAPILAN SALDIRI
Mehmet Topal'a yapılan saldırıdan duyduğu üzüntüyü de dile getiren Hamzaoğlu, "Mehmet Topal'ı akşam aradım. Saldırıyı o da anlayamamış, 'Bir silah sesi duyduk, arkadaşa bir şey oldu mu diye baktım." dedi. Bunlar son olsun diyoruz ama bu kez inşallah son olur. Fenerbahçe'ye ve Mehmet Topal'a geçmiş olsun" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...