Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eto Süper Lig'i salladı

Eto Süper Lig'i salladı

SPOR Haberleri

Eto'o, daha ilk maçında Süper Lig'i salladı. Attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan golcü oyuncuya sosyal medyada da övgüler yağdı.

Transfer döneminin en ilgi çeken transferlerinden biri, Afrika'nın yetiştirdiği en büyük futbolculardan, Kamerunlu Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'a gelmesi olmuştu. nbsp;
Taraflı tarafsız herkes Eto'o'nun süper lig'de top koşturacak olması sebebiyle mutluluk duyarken bazı isimler oyuncunun yaşının fazla olduğu, fiziğinin artık yetersiz kalacağı ve kilo aldığı gibi eleştiriler de yöneltmişti. İşte bu yüzden dolayı golcü oyuncunun Türkiye'de göstereceği performans merak konusu olmuştu.
Ancak yıldız oyuncu kalitesini daha ilk maçtan bir kez daha gösterdi, 'efsaneler asla ölmez' dedi. Antalyaspor, Başakşehir'i deplasmanda 3-2 mağlup ederken Eto'o 2 harika gole imza attı. İlk golünde seri çalımlarla, geçen sezonun en sağlam defanslarından biri olan Başakşehir'i dağıtan ve klas bir plaseyle golü bulan Kamerunlu 2. golünde ise sol kanattan gelen ortaya harika bir vole ile nokta koydu.
Eto'o ilk maçına kaptan olarak çıkarken maç sonu açıklama yapan takım kaptanlarından Erman, "Eto'o'nun sahaya arkamda çıkması olmazdı. Kaptanlık bandını ona verdim" dedi. nbsp;


SOSYAL MEDYA YIKILDI
Eto'o'nun bu performansı ve harika golleri futbolseverleri mest ederken sosyal medyada da golcü oyuncuya övgüler yağdı. İşte o mesajlardan bazıları. nbsp;


ETO'O'DAN MAÇ SONU SOSYAL MEDYADAN MESAJ
Maç sonu sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınlayan Kamernlu golcü çok mutlu olduğunu belirtirken kariyerinde 367 gole ulaştığını da belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...