Hamzaoğlu patladı

Hamzaoğlu patladı

SPOR Haberleri

Yıldız transferinin yapılmaması sonrası taraftarların sosyal medyada tepki gösterdiği genç hoca, "Kulübün menfaatlerini düşünmek suç mu" dedi

Galatasaray'da sular durulmuyor. Stoper ve golcü arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılarda henüz bu transferlerin yapılamaması sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekiyor. Özellikle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na eleştirilerin yönelmesi genç teknik adamı oldukça bunalttı. Hamzaoğlu'nun yakın çevresine dert yanarak, "Kulübün menfaatlerini düşünmek suç mu? Ben istemez miyim yıldız oyuncular aldırayım takım daha da güçlensin. Ancak bir de madalyonun diğer tarafı var. Finansal açıdan durumumuz ortada. Kulübün geleceğini tehlikeye mi atalım" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu'nun, "Gelecek yıllarda Şampiyonlar Ligi'ne katılamama tehlikesinden bile söz ediliyor. Bunun yükünü yönetim kurulumuz alabilir mi? Ben de alamam. Sonuçta şampiyon bir takımız ve gücümüzü gösterdiğimiz zaman neler yapabileceğimiz ortada. Ben takımıma güveniyorum" dediği belirtildi.
Sivasspor maçı sonrası hedefteydi
Hamza Hamzaoğlu, özellikle Sivasspor karşılaşmasının ardından transfer politikasının dışında yaptığı taktiksel hatalarla da eleştirilmişti. Burak Yılmaz'ı ilk 11'de oynatmayan sarı-kırmızılıların hocası, özellikle ilk yarıda takıma oynattığı kötü futbolla dikkat çekmişti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Real Madrid karşılaşması sonrasında Başkan Dursun Özbek ile bir kez daha bir araya gelerek transfer konusunda görüşeceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...