Olaylı maç!

Olaylı maç!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasının kapanış mücadelesi olan Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor maçında şok eden bir olay yaşandı.

Çaykur Rizespor 2-1 yenik durumdayken penaltı kazandı. 85. dakikada yaşanan penaltı pozisyonundan sonra Kweuke penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçti. Teknik Direktör Hikmet Karaman, penaltıyı Sercan Kaya'nın kullanmasını istedi. Bunun üzerine Kweuke kararından vazgemeyerek nbsp;"ben kullanacağım" dedi ve topun başına geçerek ağlarla buluşturdu.
Golün ardından Karaman'a sert hareketler yapan Kweuke'ye Karaman'ın sözlü karşılık vermesi üzerine golcü oyuncu teknik adamın üzerine doğru yürüdü. nbsp;Araya giren takım arkadaşları, Kweuke'nin nbsp;yedek kulübesine gitmesini engelledi. Karaman ise el hareketleriyle nbsp;"maçtan sonra konuşacağız" dedi.
Bu olaydan 3 dakika sonra, dakika 90'da, Rizespor atağında Kweuke, sol çaprazdan ceza sahası içine girer girmez sağ ayağıyla sık bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi ve göz yaşları içerisinde tribünlere koştu.
Karşılaşmanın son düdüğünün ardından Karaman sınırlı bir şekilde soyunma odasına gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...