Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Llorente'ya dönüş

Galatasaray'dan Llorente'ya dönüş

SPOR Haberleri

Niasse'yi taraftara beğendiremeyen Cimbom, daha kariyerli bir isim arıyor. Juventus'un İspanyol golcüsü Fernando Llorente bir kez daha gündemde.

G.Saray bir yandan Burak krizi ile boğuşurken bir yandan da forvet arıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar'dan öğrencisi olan Oumar Niasse ile anlaşan ancak taraftarın Lokomotiv Moskova'da forma giyen Senegalli golcüyü veto etmesi ile bu transferi donduran Cimbom, daha kariyerli bir isme yöneldi. Gündeme, haziran ayındaki transfer girişiminden bir sonuç alınamayan Juventus'lu Fernando Llorente geldi. 2013'te Athletic Bilbao'dan bedelsiz olarak geldiği Juve ile 2 yıllık daha kontratı bulunan 1.95'lik dev forvet için girişimler başladı. nbsp;


KİRALIK DA GELEBİLİR
Kadrosunu Mandzukic, Zaza ve Dybala gibi önemli forvet oyuncularıyla takviye eden Juventus, 30 yaşındaki İspanyol golcüyü elinden çıkarmak istiyor. Hava toplarına hakim, sırtı dönük oynayabilen bir forvet tipi olan Llorente'nin, Juve'den ayrılması halinde Devler Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek istemesi, Galatasaray için avantaj. Aslan, bu kez kiralık formülü üzerinde de duruyor. Juve'nin 7 milyon euro'ya Sevilla'ya satmadığı yıldız, geçen sezon 45 resmi maçta 9 gol-4 asistle oynadı. Llorente ile Gomez'den önce Beşiktaş da ilgilenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...