Beşiktaş'tan Leiva ve Fellaini açıklaması!

Beşiktaş'tan Leiva ve Fellaini açıklaması!

SPOR Haberleri

Ön libero takviyesi için Avrupa turunda bulunan Torunoğulları "Liverpool'lu Leiva'yla görüşüyoruz. Fellaini de listemizde" açıklaması yaptı.

Süper Lig'de yeni sezona fırtına gibi giren Siyah-Beyazlılar'da ön libero transferi konusunda çalışmalar tam gaz devam ediyor. nbsp;
Veli Kavlak'ın omuz bölgesindeki sorunun ve Tolgay Arslan'ın da dizindeki probleminin sürmesi nedeniyle bu iki ismin yerini doldurmak için Avrupa'da transfer turunda bulunan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Fanatik'e açıklamalarda bulundu. nbsp;
Andreas Beck, Luiz Rhodolfo ve Mario Gomez transferlerinin mimarı olan başarılı yönetici, "Takımımıza yeni bir ön libero kazandıracağız. Bu isim de Avrupa'dan olacak. Temaslarımız devam ediyor. Yakın zaman içerisinde bu transferi tamamlamayı düşünüyoruz" diyerek taraftara müjdeyi verdi.
Gündemlerindeki isimlerden Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'yle; Gökhan İnler'in de Leicester City'le anlaşmasının planlarını bozmadığını söyleyen Torunoğulları, alternatif oyuncular konusunda görüşmeleri bizzat yaptığını kaydetti.
İşte Torunoğulları'nın sözleri;
'Fellaini de listemizde'
Manchester United'ta istediği kadar forma şansı bulamayan Belçikalı yıldız Marouane Fellaini hakkında konuşan 51 yaşındaki yönetici, "Ön libero konusunda elimizde geniş bir liste var. Bu isimlerden bir tanesi... Takımımızın hedeflerine paralellik gösteren kaliteli bir oyuncuyu takımımıza kazandıracağız. Hem ben hem de diğer yöneticilerimiz gece gündüz demeden çalışıyoruz" yorumunu yaptı.
'Rode geri planda'
Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in Katalan teknik adamı Pep Guardiola'nın takımdaki kadro genişliği sebebiyle yeni sezonda düşünmediği Sebastian Rode'la ilgilendiklerini doğrulayan başarılı yönetici, "Ancak kendisiyle yaptığımız görüşmede, Türkiye'ye pek sıcak bakmadığını söyledi. Bundan dolayı bu futbolcu, hedeflerimizde geri planda" ifadelerini kullandı. nbsp;
'Leiva'yla görüşüyoruz'
Premier Lig ekibi Liverpool'un Brezilyalı ön liberosu Lucas Leiva'yla ilgili yaptığı değerlendirmede bulunan Erdal Torunoğulları, takımının önceki gün Bournemouth'u 1-0 yendiği maçın kadrosunda yer almayan Brezilyalı futbolcunun hedefleri arasında olduğunu söyledi.
Kırmızılar'ın İrlandalı menaceri Brendan Rodgers'ın kadro alternatiflerinde yer almayan 28 yaşındaki futbolcunun menacerler aracılığıyla önerilmesinin ardından harekete geçtiklerini söyleyen Torunoğulları, "Leiva transfer listemizde yer alan isimlerden. Onunla görüştüğümüz doğru" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...