Galatasaray'dan Burak Yılmaz açıklaması!

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'dan Burak Yılmaz açıklaması!

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Kulübü, son günlerde Burak Yılmaz'ın İngiltere'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberler nedeniyle açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Değerli Galatasaraylılar, Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi tarafından daha önce net olarak yalanlanmasına rağmen, sporcumuz Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili asılsız haberler ısrarla yazılmaya devam ediyor. Son olarak da, Burak Yılmaz'ın "Bırakın gideyim" dediği yönünde, daha önce kulüple bazı anlaşmazlıklar yaşayan menajerler tarafından yayıldığı bizce aşikar olan bir yenisinin, ülkemizin saygın haber ajanslarından biri tarafından servise konulduğuna üzülerek şahit olduk. Herkesin anlaması açısından son kez ve çok net olarak ifade etmekte fayda görüyoruz: West Ham United Kulübü'nün sporcumuz Burak Yılmaz için bir teklifi olduğu doğrudur. Bu teklif 5 milyon Euro'dur. Ancak Burak Yılmaz'ın gitmek gibi bir talebi olmadığı gibi, kulübümüzün de oyuncuyu satmak gibi bir niyeti bulunmamaktadır" denildi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...