Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Chelsea kaptanının peşine düştü

Fenerbahçe Chelsea kaptanının peşine düştü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe İngiliz yıldız John Terry için operasyon başlattı

Transferde üst üste bombalar patlatan Fenerbahçe bir dünya yıldızını daha kadroya katmak için harekete geçti. Topuk Yaylası kampından beri vatandaşı Bruno Alves'in performansından memnun olmayan Teknik Direktör Vitor Pereira, tecrübeli ismin bir türlü beklediği çıkışı yapamaması üzerine yönetimden stoper takviyesi talep etti. İlk etapta Bursaspor'dan Serdar Aziz'i isteyen sarı-lacivertliler, bu sezon 4 futbolcu transfer ettikleri yeşil-beyazlılardan "Yeter artık" cevabını alınca rotayı İngiltere'ye çevirdi ve Chelsea'nin kapısını çaldı. İngiliz medyasından Daily Mail'in verdiği habere göre Fenerbahçe, Maviler'in kaptanı John Terry için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, 1 senelik sözleşmesi kalan 34 yaşındaki yıldızı bonservis bedeli ödemeden almak için nabız yokladığı öne sürüldü.
Türkiye'ye sıcak bakıyor
Fenerbahçe'nin John Terry harekatına geniş yer ayıran Daily Mail, ocak ayından sonra yabancı kulüplerle transfer görüşmelerine başlayabilecek olan tecrübeli stoper için sarı-lacivertlilerin yıllık 2.5 milyon sterlin ve imza parası teklifinin baş döndürücü olduğunu vurguladı. Geçen sezon adı Galatasaray'la anılan Terry'nin Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığı belirtilirken, Robin Van Persie ve Nani transferiyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'nin Chelsea kaptanını da almasının sürpriz olmayacağı ifade edildi. Profesyonel kariyeri boyunca Nottingham Forest'ta geçen kiralık sezon harici sadece Chelsea forması giyen ve Stanford Bridge'de bir kahraman olarak görülen John Terry'nin istediği teklifi alamaması halinde takımda hoca olarak kalabileceği de belirtildi. gt; M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...