Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van Persie 'faulden gol attık' dedi

Van Persie 'faulden gol attık' dedi

SPOR Haberleri

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, maçın hakemine ağır eleştirilerde bulundu.

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçta İtalyan hakem Daniele Orsato'nun çok kötü bir yönetim sergilediğini ileri sürdü.


Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Grigoriou, takımını tebrik ettiğini belirterek, "Birinci dakikadan itibaren hakem tarafından büyük haksızlığa uğradık. İki penaltımız verilmedi. Van Persie'nin golü fauldü. Çok daha fazla konuşmak istemiyorum. Büyük bir takım karşısında iyi oynadık. Gelecek maç için çalışacağız. 0-0 iyi bir sonuç olacaktı ama Fenerbahçe karşısında nasıl oynadığımızı gördüm. İstanbul'daki rövanşı bekleyeceğiz" diye konuştu.


Flaş Van Persie iddiası!


Van Persie'nin golün faul olduğunu söylediğini savunan Yunan teknik adam, "Fenerbahçeliler de bunu kabul ediyor. Van Persie, bir oyuncuma 'Size faulden gol attık' dedi. Her şey bitmedi. Aslında biz bu maçı kazandık. Büyük bir takım karşısında iyi oynadık. Fenerbahçe'nin karşısına rövanşta yeni bir taktikle sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...