Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lucas Leiva Beşiktaş'a geliyor

Lucas Leiva Beşiktaş'a geliyor

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, Veli ve Tolgay'ın boşluğunu, 27 yaşındaki sambacı Lucas Leiva ile dolduracak Beşiktaş, 1.6 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek.

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarı üzerine orta sahaya takviye için girişimlerini hızlandırdı. Gökhan İnler ve Ozan Tufan'ı alamayan siyah-beyazlılar, rotasını bu kez İngiltere'ye çevirdi. Yönetim, bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Lucas Leiva için Liverpool kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yanına menajer Ahmet Bulut'u da alarak dün Londra'ya gitti. Başkan Orman, Liverpool yöneticileri ile Lucas Leiva transferine son şeklini vermek için masaya oturdu. Leiva'yı kiralamak için İngiliz kulübüne 1.6 milyon euro teklif eden Fikret Orman, Liverpool yöneticilerinden olumlu yanıt aldı. nbsp;


BUGÜN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR nbsp;
Geçen sezon Liverpool formasıyla 32 maça çıkan Brezilyalı orta saha oyuncu bunların 26'sında ilk 11'de yer aldı. Brezilyalı oyuncu, bir aksilik çıkmazsa bir sezon siyah-beyazlı takımda kiralık olarak oynayacak, ayrıca yıldız futbolcunun satın alma opsiyonu da Beşiktaş'ta olacak. Leiva'nın transferinde Beşiktaş adına inisiyatif kullanan FIFA menajeri Ahmet Bulut, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, Leiva'nın fikrinin pozitif olduğunu ve 24 saat içerisinde her şeyin netleşeceğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...