Şenol Güneş uyardı: Havaya girmeyin

Şenol Güneş uyardı: Havaya girmeyin

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, "Oynadığımız futbola tutulan alkış güzel ama maç sahada kazanılır. Zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Dikkatli olmalısınız" dedi

Mersin İdman Yurdu deplasmanında 5 gollü galibiyet ve oynadığı müthiş futbolla otoritelerden tam not alan Beşiktaş'ta, Trabzonspor maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş'ten rehavet uyarısı geldi. Taktik idmanında futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli teknik adam, "Mersin İdman Yurdu deplasmanında oynadığımız futbolumuzun alkışlanması mutluluk verici ama Trabzonspor önemli bir rakip ve zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor. Ayaklarınız yere bassın. Disiplinden ödün vermeden ve geçmiş haftayı unutarak mücadele etmelisiniz" ifadelerini kullandı. nbsp;Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan bu zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Tedavisine devam edilen Tosic ise hafta boyunca antrenmanlara katılmadı. Geçtiğimiz hafta antrenman eksiği nedeniyle kadroya alınmayan Sosa ise tamamen iyileşmiş durumda. Yoğun bir tempoda çalışan siyah-beyazlılarda Güneş, takıma yaptırdığı taktik antrenmanlarla 11'i oluşturmaya çalışıyor.
Sosa elini rahatlattı
Kalede Tolga'ya savunmada ise Beck, Rhodolfo, Ersan ve İsmail Köybaşı dörtlüsüne şans verecek olan tecrübeli hoca, defansın önündeki Atiba-Oğuzhan Özyakup ikilisini de bozmayı düşünmüyor. Sosa'nın takıma dönmesiyle birlikte orta saha alternatifleri fazlalaşan tecrübeli hoca, Arjantinli yıldıza şans vermeyi düşünmüyor. Böylece Gökhan Töre, Quaresma ve Olcay üçlüsü de bozulmayacak. Siyah-beyazlılarda tamamen hazır olan Mario Gomez ise maça yine yedek başlayacak. Cenk Tosun'dan vazgeçmeyen tecrübeli teknik adamın Alman golcüye ikinci yarıda şans vermeyi planladığı öğrenildi.
Özer DEV?maç öncesi temkinli: Haddimizi bileceğiz!
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Özer Hurmacı, "Beşiktaş maçı zorlu geçecek ama biz haddimizi bilerek oynarsak herkesi yenebiliriz" dedi. Trabzonspor'un geçen sezon siyah beyazlı ekibi içeride ve dışarıda yenemediğine dikkat çeken yıldız futbolcu, "Beşiktaş'ın gücünün bilincindeyiz ve zor bir deplasman maçı olacak ama biz de form tutuyoruz ve performansımızı daha üst düzeye çekmek zorundayız" açıklamasında bulundu. Özer, "Bu uzun maraton. Her haftayı final maçı gibi yaşarsak her şeyi başarabiliriz. Bizim şu andaki final maçımız Beşiktaş, onun ardından Akhisar Belediyespor ve arkasından gelen maçlar. Bunu bizim böyle düşünmemiz gerekiyor. Tribünlerdeki coşkuyu yansıttığımız sürece 3 puan daha yakın olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...