Terry işi ciddi!

Terry işi ciddi!

SPOR Haberleri

İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonu bitecek John Terry'nin transferi için çalışmalar sürüyor.

Fenerbahçe yönetimi, defansa takviye yapabilmek için çalışmalarını son derece hummalı bir şekilde sürdürüyor. İngiliz medyası, geçtiğimiz çarşamba günü John Terry'nin sarı-lacivertli kulübün kıskacında olduğunu ve Kanarya'nın, Chelsea'nin kaptanına yıllık 3.5 milyon euro'luk bir teklif sunduğunu yazmıştı. İleri sürülen bu iddialar, gün geçtikçe ciddiye binmeye başladı. nbsp;
Ucuza kapatacaklar nbsp;
Sarı-Lacivertli kulübe yakın kaynaklar ise John Terry için yapılan girişimlerin son derece ciddi olduğunu, Portekizli stoper Bruno Alves'i istemeyen teknik direktör Vitor Pereira'nın, 34 yaşındaki İngiliz yıldızın alınmasını çok istediğini ileri sürdü. Fenerbahçe yönetiminin de bu gelişmelerin ışığında, bu sezon sonunda Chelsea ile kontratı sona erecek olan John Terry'yi düşük bir bonservis bedeli karşılığında renklerine katabilmek için fırsat kolladığı da vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...