Bu kadroyu bozmam

Bu kadroyu bozmam

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, bugün oynanacak Trabzonspor derbisinde geçtiğimiz hafta deplasmanda Mersin'i farklı mağlup eden ilk 11'i sahaya sürecek.

Siyah-beyazlılarda tüm gözler Trabzonspor maçında sahaya çıkacak ilk 11'e çevrildi. Otoriteler yeni transfer Mario Gomez'in ilk 11'de yer alıp almayacağını tartışırken, tecrübeli hocanın ise geçen haftaki kadrosunu bozmayacağı öğrenildi. Şenol Güneş, tedavisi tamamlanan ve hazır durumda olan Sosa'yı yedek kulübesinde bekletecek. Güneş hücum hattında yine Gökhan, Quaresma ve Olcay üçlüsü ile maça başlamayı planlıyor. nbsp;


Tosic'in yerine İsmail nbsp;
İlk maçta 3 gol atan Cenk Tosun, bu akşam da tek forvet görevini üstlenecek. Orta sahada Atiba-Oğuzhan ikilisini bozmayacak olan Güneş, sakatlığı bulunan ve hafta boyunca takımla antrenmanlara çıkamayan Tosic'in yerine sol bekte İsmail Köybaşı'na forma vermeyi planlıyor. Savunmanın sağında Beck, stoperlerde ise Rhodolfo ve Ersan forma giyecek. Kalede yine Tolga yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...