Yusuf Erdoğan isyan etti, 'Yazıklar olsun'

Yusuf Erdoğan isyan etti, 'Yazıklar olsun'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ı yendikleri maçta bir gol atan Yusuf Erdoğan, şehitleri andığı konuşmasında lanet okudu!

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yendiği karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Yusuf Erdoğan, sözlerine şehitleri anarak başladı.
Bir asker çocuğu olan Yusuf, "Bence futboldan, hayattan daha önemli şeyler var ülkede… Kalbimiz ve ruhumuz Türk askerinin yanında. Babam 25 yıl askerlik yaptı. Doğunun nasıl olduğunu ben çocukken biliyordum. Artık bu acılar son bulsun. Doğu'daki kardeşlerimiz de bizim kardeşimiz… Kardeşi kardeşe kırdıranlara lanet olsun!" ifadelerini kullandı.
"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"
Karşılaşmayı da yorumlayan Yusuf, Beşiktaş'ı sahalarında da yeneceklerini belirterek şunları söyledi;
"Güzel galibiyet oldu bizim açımızdan… Büyük takımlar böyle maçlarda farklıdır. Çok iyi oynadık. Hak ettiğimiz 3 puandı. Buradan elimiz boş dönseydik yazık olacaktı. Bu sene şampiyon olacağız. Bu sene iyi bir Yusuf Erdoğan izletmek istiyorum. Beşiktaş'ı içeride de yeneceğiz. Derbileri kazanacağız. Bu gece galibiyetin sevincini yaşayacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...