Güneş: Suçlu Palabıyık!

Güneş: Suçlu Palabıyık!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, "Avantajlarımız kesildi, faul kararları rakibimizin lehineydi. Attığımız golü de saymayabilirdi" dedi

Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgündü. Tecrübeli hoca, hakem Ali Palabıyık'ın kararlarından memnuniyetsizliğini dile getirirken, "Attığımız golü de vermeyebilirdi, niye verdi bilmiyorum. Quaresma kırmızıyı hak etmiş olabilir ancak hakem, maçın başında oyun hızımızı kesti. nbsp;Attığımız golü de vermeyebilirdi, niye verdi bilmiyorum. Quaresma kırmızıyı hak etmiş olabilir ancak hakem, maçın başında oyun hızımızı kesti. Oyunun başında hızımızı kestiğini düşünüyorum. Verilen verilmeyen fauller, avantajımızı kesmeler, bunların hepsi rakibin lehine oldu" açıklamasını yaptı. Güneş, "Yine de bütün oyuncularıma emekleri için teşekkür ediyorum. Bu seyirciye layık olacağız. Geçen maç ne kadar iyiyse, buna da olumsuz olarak bakmamak gerek. Çünkü telafisi var" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...