Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski'den maç sonu açıklama

Podolski'den maç sonu açıklama

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'a 2-1 mağlup oldukları maç sonrası konuştu.

Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Podolski, sahalarında yaptıkları ilk lig maçını kazanma hedefini gerçekleştiremediklerini ifade ederek, "Evimizde 3 puan almak istiyorduk ama olmadı. Birçok gol şansı yakaladık. Biraz daha dikkatli olmamız lazım. Birçok denememiz oldu ama gol atamadık. Şanssız günümüzdeydik. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Daha sıkı çalışarak, gelecek hafta telafi etmek istiyoruz. Sonuçta bu karşılaşmadan puansız ayrıldık. Daha çok çalışıp, önümüzdeki maça bakmamız lazım" diye konuştu.


"GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ"
İki haftada 5 puan yitirmeleri konusunda Alman futbolcu, "Biz şampiyon takımız. Herkes bize karşı etkili oynamaya çalışıyor. Taraftarımıza ve rakiplerimize gücümüzü göstermeliyiz. İki maçta bir puanımız var ama sezon uzun. Daha çok çalışıp, kalitemizi ortaya koyup, gerçek gücümüzü göstereceğiz" ifadelerini kullandı.


Alman futbolcu, Burak Yılmaz veya Umut Bulut ikilisinden hangisiyle oynamayı tercih ettiğinin sorulması üzerine, "Kimin oynayacağına hocamız karar verir. Takımı hoca yapıyor. Biz de kendi mevkimizde en iyisini vermeye çalışırız" cevabını verdi.


Taraftarın oyundan alınan Burak Yılmaz'a tepki gösterdiğinin ifade edilmesi üzerine de Lukas Podolski, "Ne söyleyebilirim ki. Ben bir futbolcuyum. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımla ilgili diğer kararlar hocanındır" demekle yetindi.


Bu arada maçtan sonra stattan ayrılan Galatasaraylı futbolculardan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın moralsiz olduğu gözlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...