Lucas Leiva Beşiktaş'a geliyor!

Lucas Leiva Beşiktaş'a geliyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Leiva'nın bugün İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi, Lucas Leiva'nın işini bitirdi.. Veli Kavlak ile Tolgay Arslan'ın sakatlıkları nedeniyle orta sahaya takviye yapmak için girişimlerini sürdüren siyah-beyazlılar, hafta sonundan itibaren görüşmelerde bulunduğu Leiva'yı ve kulübü Liverpool'u ikna etmeyi basardı. Besiktas'ta dış transfer sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğluları son görüsmelerini dün aksam yaptı. Londra'daki Arsenal-Liverpool maçı sonrası Leiva ve Liverpool menajerleri ile bir araya olan Torunoğluları'nın; bugün Brezilyalı yıldızı da alarak İstanbul'a geleceği ve Leiva'nın sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. Bu arada Liverpool'un taraftar sitesi This Is Anfield'a konuşan Lucas; Beşiktaş'tan ilgi çekici teklif aldığını itiraf etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...