Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamza hoca çıldırttı

Hamza hoca çıldırttı

SPOR Haberleri

Yasin ve Melo'yu yedek bırakarak tepki çeken Hamzaoğlu, üstüne de sahada dökülen Umut yerine Burak'ı oyundan alınca yuhalandı.

Galatasaray'ın 3 kupalı hocası Hamza Hamzaoğlu, oyuncu seçimleri nedeniyle dün eleştirilerin odağında yer aldı. Kadroya aldığı Felipe Melo'yu yedek bırakan ve Yasin'i de ilk 11'de başlatmayarak sarı-kırmızılı ekibi eksik oynatan Hamzaoğlu, oyuncu değişikliklerinde de sınıfta kaldı. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, Umut Bulut'un sahada bekleneni verememesine karşın yine Burak'ı kenara almayı tercih edince tribünlerin hışmına uğradı. Taraftarların büyük bölümü bu değişikliği yuhalayarak protesto etti. Bir kez daha kulübeye çekilmenin şokunu yaşayan Burak Yılmaz da bu defa gülümseyerek kenara geldi. 58'de Rodriguez'in yerine de Melo'yu alan Hamza Hamzaoğlu, üçüncü değişikliği yapmaya dahi gerek görmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...