Pereira: Fark atacağız

Pereira: Fark atacağız

SPOR Haberleri

Fenerbahçe rövanşta şova hazırlanıyor. Vitor Pereira'nın hedefi bol gollü galibiyetle gruplara havalı gitmek

Avrupa Ligi rövanş maçında Yunan ekibi Atromitos'u misafir edecek Fenerbahçe, turu şov yaparak geçmeyi planlıyor. Ligde aldığı Rize beraberliğiyle morali bozulan sarı-lacivertli ekip, faturayı Atromitos'a keserek hem moral bulmak hem de taraftarının gönlünü almak istiyor. Yunan ekibinden her anlamda çok daha üstün olduklarını belirten Teknik Direktör Vitor Pereira, "İlk maçta kötü zemin sebebiyle istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Zaten Atromitos'un evinde uzun süredir yenilmemesinin en büyük nedeni de bu. Rakipleri zorlanıyor ama onlar bozuk sahaya alışık oldukları için rahat oynuyorlar. Şimdi şartlar değişti. Kadıköy'de taraftarımızın önünde ve güzel bir zeminde oynayacağız. Avantaj bizde fakat beraberlik düşünmüyoruz. Onları yeneceğiz hem de farklı bir şekilde. Herkes iki takım arasındaki farkı görecek" iddiasında bulundu.
Bu sefer statta olacak
Yunanistan'daki karşılaşmayı otelden izleyen Portekizli çalıştırıcının, rövanşı yönetim locasından takip edeceği ve yardımcılarıyla arasındaki bağlantıyı İdari Menajer Hasan Çetinkaya vasıtasıyla sağlayacağı öğrenildi. Öte yandan Atromitos maçı öncesi Gökhan Gönül ve Alper Potuk Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu. Atromitos'un ilk maçta defans yapıp kontra ataklarla gole gitmek isteyen bir takım olduğunu herkesin gördüğünü ifade eden Gökhan Gönül, "İkinci maçta böyle yapacaklarını düşünmüyorum. Açıklarını iyi değerlendirip tur atlayan taraf biz oluruz inşallah" diye konuştu. Alper Potuk ise, "Herkes ilk maçın çok kolay geçeceğini düşünüyordu. Biz sahada ne kadar zor olduğunu gördük. Rakibimizi küçümsemiyoruz nbsp;ve dışarıdan ne kadar öyle yansıtmaya çalışsalar da maça en iyi şekilde hazırlanıp, sahada elimizden geleni yapıp gruplara kalmak istiyoruz" dedi.
gt; M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...