Feghouli için teklifimiz geçerli

Feghouli için teklifimiz geçerli

SPOR Haberleri

Cezayirli oyuncunun F.Bahçe'yi istemesi ve bir yıl sonra serbest kalacak olması Kanarya'nın elini güçlendiriyor

Fenerbahçe'nin "teklifimizi yaptık bekliyoruz" diye resmen açıkladığı Feghouli'de karar aşamasına gelindi. Valencia'nın bonservisinde indirim yapmaması, yani F.Bahçe'nin teklif ettiği rakama inmemesi sıkıntıları artırıyor. Ancak 25 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız orta sahanın F.Bahçe'yi istemesi, gelecek sezon da Valencia ile sözleşmesinin bitmesi sarı-lacivertli ekibin elini güçlendiriyor. Sportif direktör Terraneo, "Feghouili olmazsa alternatifi var" diyerek İspanyol ekibine "tok alıcı" mesajı da verdi. nbsp;


Alternatifi de hazır nbsp;
İspanyol Cadena Cope radyosu, F.Bahçe'nin Feghouli'yi transfer etmesi halinde Valencia'nın Denis Cheryshev'i alacağını ileri sürdü. Valencia'nın Real Madrid ve 24 yaşındaki Rus orta saha ile prensipte anlaştığını açıklayan Cadena Cope radyosunda, "Valencia son dakikaya kadar Fenerbahçe'nin fiyatını yükseltmesini bekleyecek. Ancak Türk ekibi pazarlık yapmıyor. Ancak Real Madrid ve Valencia cephesinden bu transferin bittiği yolunda duyumlar alıyoruz" yorumları yapıldı. Cheryshev her iki kanatta da forma giyebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...