Gaziantep, Beşiktaş'a bileniyor

/ Kaynak: İHA
Gaziantep, Beşiktaş'a bileniyor

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, sahasında konuk edeceği Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde akşam saatlerinde teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde antrenmana çıkan Gaziantepsporlu oyuncular, antrenmana düz koşu ile başladı. Sakatlığı süren Anton Putsila takımdan ayrı çalışırken, siyah kırmızılı oyuncular dar alanda pas ve kondisyon çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçın ardından sona erdi. Teknik direktörü Mutlu Topçu, Beşiktaş maçından galip ayrılmak istediklerini belirterek, şunları söyledi: 
“Ligin ilk haftasında 10 kişi kalınca, maçtan sonra çok iyi mücadele ettiğimizi söyledik. Nitekim Bursaspor maçında da çok iyi mücadele ettik. Çok önemli bir deplasmandan 3 puan ile döndük. Bursaspor'un ne denli güçlü olduğunu ilerleyen haftalarda göreceksiniz. Şu anda hazır olmasalar bile çok güçlü takımlar. Bu anlamda özgüven anlamında 3 puan almamız çok önemliydi. Şu an herkes daha özgüvenli. Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz. İki haftadır nostalji yaşıyorum. Çok önemli yıllarımın geçmesine rağmen, bizim şu anda rakibimiz. Dolayısıyla biz daha da güçlenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Beşiktaş'tan alacağımız 3 puan bizi daha da güçlendirecektir. Çok iyi bir takım, Bursaspor gibi çok önemli oyunculara sahip. Ofansif anlamda çok etkili bir takım. Ofansif olmanın dezavantajları da var, biz de bu dezavantajlardan yararlanmak istiyoruz. Buna göre planlarımızı yaptık. İnşallah Cuma günü galip gelen taraf biz oluruz. Taraftarlarımızı da aramız da görüp, desteklerini almaş istiyoruz.” 


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...