Burak krizi bitti

Burak krizi bitti

SPOR Haberleri

Hocasıyla konuşan yıldız oyuncu, “Bundan sonra beklentilerinizi karşılayacağım hiç merak etmeyin” dedi

Hocasıyla konuşan yıldız oyuncu, “Bundan sonra beklentilerinizi karşılayacağım hiç merak etmeyin” dedi
G.Saray'da kara bulutlar dağıldı. Son günlerde krize yol açan Hamza Hamzaoğlu ile Burak Yılmaz arasındaki gerginlik, ikilinin biraraya gelip konuşmasıyla tatlıya bağlandı. Burak'a inandığını ve güvendiğini söyleyen Hamzaoğlu, “Burak ile konuştuk. Daha fazlasını vermek zorunda olduğunu söyledik. O da 'Bundan sonra hiç merak etme hocam. İnşallah beklentilerinize cevap vereceğim' dedi. Ben Burak'a inanıyorum” diye konuştu. Burak'ın takımdan gitmesini istemediğini ifade eden Hamzaoğlu, “Burak ve Telles'e teklifler vardı. Biz zaten kadromuzu şekillendirdik sadece birkaç takviye yapacağız” dedi.  
Denayer düşünecek 
Beşiktaşlı kaleci Cenk transferinin büyük oranda bittiğini kaydeden Hamzaoğlu, “İnşallah bir aksilik olmaz” ifadelerini kullandı. Manchester City'den kiralamak istenilen Jason Denayer'in düşünmek için süre istediğini kaydeden Hamzaoğlu, “1-2 oyuncu alıp transferi kapatırsak herkes rahatlayacak herhalde” diye konuştu. 
West Ham'a gitmiyor
İngiliz ekibi West Ham'ın 8 milyon avro teklif ettiği Burak Yılmaz, G.Saray'dan ayrılmak istemediğini söyledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...