Beşiktaş bir açıldı pir açıldı

Beşiktaş bir açıldı pir açıldı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar G.Antep'i son 14 dakikada dağıttı. 76'da Oğuzhan gol perdesini açtı, Cenk Tosun (pen.), Olcay Şahan ve Kerim Frei 3 puanı perçinledi

MURAD TAMER

Sezona 5-2'lik galibiyetle giriş yaptıktan sonra geçen hafta evinde Trabzon'a kaybeden Beşiktaş, G.Antepspor deplasmanından 3 puanı 4 golle aldı: 4-0. Siyah-beyazlılar umutsuzluğa düştüğü anlarda Oğuzhan'ın çilingir gibi kilidi açmasının ardından 14 dakikada bulduğu 4 golle 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşma kötü zemine rağmen yüksek tempoda başladı. Pas alışverişini ve top kontrolünü oldukça zorlayan zemin her iki takımı da olumsuz yönde etkiliyordu. Güneş'in öğrencileri gole yakın olan taraftı. Siyah-beyazlılar Mersin maçındaki gibi seri paslaşmalarla rakip kaleye yaklaşıyordu ancak Süper Lig'in en iyi kalecilerinden biri olan Karcemarskas önce Muhammet'in ters kafasını, sonra ise Gomez'in sert şutunu kurtardı. Karşılaşma ilk yarım saatteki hızlı ritmini kaybetti. Son 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta skor değişmeyince soyunma odasına golsüz eşitlikle girildi.
Oğuzhan 90'a astı
G.Antep'i iyi bilen Cenk Tosun ikinci yarıda Sosa'nın yerine oyuna girdi. Maçın etkisiz ismi Mario Gomez, 54'te Cenk'in sert şutunun önünde durunca belki de Beşiktaş'ı öne geçirebilecek golden etti. Siyah-beyazlılar ikinci yarıda daha etkisizdi. Bunda çift santrafor kurgusuyla oynama ve G.Antep'in orta alanda daha iyi top çevirmesinin payı büyüktü. Beşiktaş'ın imdadına 76'da Oğuzhan yetişti. İlk haftanın yıldızı olan genç oyuncu tekrar tekrar izlenesi bir frikik golüne imza atarken, topu '90' diye tabir edilen köşeye astı: 1-0. Goller yağmur gibi gelmeye başladı. 82'de ceza sahası içinde düşürülen Cenk topun başına geçti ve Karcemarskas'ı ters köşeye yatırdı: 2-0. Bu golden 4 dakika sonra çok hızlı atağa kalkan Beşiktaş, Gökhan Töre'nin 'al da 3 olsun' diye verdiği pası filelere yollayan Olcay'ın golüyle farkı 3'e çıkardı: 3-0. Gol sevincinden 3 dakika sonra Gökhan yine asist yaptı, oyuna sonradan giren Kerim Frei skoru belirledi: 4-0.
Beşiktaş bir açıldı pir açıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...