Orman taraftara mesaj verdi

Orman taraftara mesaj verdi

SPOR Haberleri

Lig ve Avrupa'da şampiyonluk istediklerini açıklayan Orman'ın Türkiye Kupası'nı anmaması dikkat çekti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu sezon siyah-beyazlıların hedefini ligde ve Avrupa'da şampiyonluk olarak belirledi. Kulüp Dergisi'ndeki yazısında yeni sezonda takımına çok güvendiğini dile getiren Orman, “Başarıya ulaşmak için önümüzde uzun bir yol var. Bunun bilincinde hareket etmeli ve sabırlı olmalıyız. Hedefimiz ligde ve Avrupa'da kupa kaldırmak” ifadelerini kullanırken Ziraat Türkiye Kupası'ndan bahsetmedi. Bu sezon kadrolarına kattıkları isimleri günü kurtarmak için değil geleceği planlayarak aldıklarını belirten Orman, “Kadromuz ilerleyen günlerde uyum sürecini tamamlayarak performansını üst noktalara taşıyacaktır. Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla kazanacağımız başarılar camiamıza uzak değil” diye konuştu. 
Kombineye destek istedi
Yeni stat bitene kadar taraftarlarının nerede olursa olsun kendilerini desteklemeleri gerektiğini de dile getiren siyah-beyazlı kulübün başkanı, “Futbolcularımızın gücüne güç katmanız için desteğinize ihtiyacımız var” diyerek Beşiktaşlılara çağrıda bulundu. Kartal Yuvalarından son dönemlerde yapılan alışverişin yüzlerini güldürdüğünü sözlerine ekleyen Fikret Orman, “Aynı ilgiyi kombinelere de göstermeniz lazım. Bu şekilde hepimizin hayallerini süsleyen stadımıza bir an önce kavuşmuş olacağız” dedi.
BEŞİKTAŞ KONYA İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
Beşiktaş, milli maçlar için verilen arada Torku Konyaspor ile hazırlık maçı yapacak. Siyah-beyazlılar rakibiyle 5 Eylül'de Gebze'de karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Siyah-beyazlılar 3 günlük iznin ardından dün çift idman yaparak Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapan siyah-beyazlı futbolcular, günün ikinci idmanında ise salonda ısınma çalışmalarının ardından 3 grup halinde ayak tenisi oynadı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...