En iyisi Şota

En iyisi Şota

SPOR Haberleri

Şota Arveladze, Hacıosmanoğlu döneminde görev yapan 4 teknik adamı geride bıraktı

Süper Lig'de ilk 3 haftayı 7 puanla kapatan Trabzonspor'da, Şota Arveladze başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde lige en iyi başlangıç yapan  teknik direktör oldu. Bordo-mavililerde son 3 sezonda Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Vahid Halilhodzic, Ersun Yanal ve Şota Arveladze olmak üzere 5 teknik adam görev yaptı.  Karadeniz ekibi ilk 3 maçlar sonucunda, Mustafa Akçay yönetiminde 3, Hami Mandıralı ile 5, Vahid Halilhodzic ile 3, Ersun Yanal ile 6 puan elde etmişti  Gürcü teknik direktör, 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlikle bu dönem içerisinde en başarılı performansa imza attı. Trabzonspor'da, ilk 3 hafta sonunda yaşanan bu tablo 3 Temmuz şike sürecinin yaşandığı 2010-2011 sezonu hatırlandı. Bordo-mavililer, 2010-2011 sezonunda Ankaragücü'nü 2-0, Fenerbahçe'yi 3-2 yenerken, Antalyaspor ile golsüz berabere kalmıştı.
Trabzonspor gençleşti
Yeni sezonda kadrosuna önemli isimler katan Trabzonspor, aynı zamanda takımı gençleştirmeyi de başardı. Geçen sezon 27 olan yaş ortalaması bu sezon 25.5 oldu.  Kadrosunda 27 futbolcu bulunan bordo-mavilerde takımın en yaşlı oyuncusu sakatlığı bulunan Bosingwa (33) olurken, bu ismi Oscar Cardozo (32) takip etti. Takımın en genç oyuncusu altyapıdan alınan Muhammet Beşir (18) oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...