Hani kimse gitmeyecekti?

Hani kimse gitmeyecekti?

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocasının, “Burak kalacak. Telles de, Sneijder'de... Hepsi kalacak” sözlerinden sadece iki gün sonra Melo ve Telles Inter'in yolunu tuttu

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligdeki ilk galibiyet olan geçen haftaki Torku Konya maçı sonrası adeta patlama yaşamış ve takımı, transfer gelişmelerini eleştirenlere sert mesajlar vermişti. Burak'la ilgili bir soruya iyice sinirlenen Hamza Hoca, “Burak kalacak tabi. Telles de, Sneijder'de... Hepsi kalacak” cevabını vermiş ve sarı-kırmızılı taraftarları rahatlatmıştı. Fakat sadece 2 gün sonra G.Saray'ın ön liberosu Felipe Melo ile zaten alternatifi kıt sol bek Alex Telles Inter'in yolunu tuttu. Bu iki transfer sarı-kırmızılı taraftarları şoke ederken birçok soruyu da akıllara getirdi. Dikkat çeken nokta hocanın Konya maçı sonrası yaptığı açıklamayı yönetimden bir garanti almadan yapamayacak olması. Hamza Hocanın takımdan hiçbir futbolcunun gitmeyeceğini söylemesinden sonra yaşanan kayıplar önümüzdeki günlerin birçok gelişmeye gebe olacağını gösterir nitelikte. 

Telles de veda etti 

Transfer  döneminde adı PSG ile anılan ancak son günde İnter'e kiralanan Galatasaraylı Alex Telles dün THY'ye ait bir uçakla İtalya'nın Milano şehrine gitti. Ailesiyle birlikte havalimanından hareketinden önce taraftarlarla bol bol selfie ve hatıra fotoğrafı çektiren Telles, kesin dönüş yaptığı için THY'ye fazla bagaj ücreti de ödedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...