Fatih Terim: Finalleri istiyoruz

Fatih Terim: Finalleri istiyoruz

SPOR Haberleri

Milli Takım hocası, "Bu zamana kadar birçok kader maçından alnımızın akıyla çıktık. Kalan 4 maçı da kazanarak şampiyonaya gitmek istiyoruz" dedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kalan 4 maçı da kazanarak Avrupa Şampiyonası'nda olmak istediklerini söyledi. Dün bir basın toplantısı yapan Fatih hoca, "Milli takım yavaş yavaş takım olmaya başladı. İlk maç periyodu bizim çok lehimize gelişmedi. Ümit ediyorum ki ikinci periyot bunlar olmaz demiştim. İnşallah 4 maçı da kazanıp Avrupa şampiyonasında olmak isteriz” açıklamasında bulundu. "Bu zamana kadar birçok kader maçından alnımızın akıyla çıktık" vurgusu yapan Terim, "Letonya ile berabere kaldığımız ilk maçta iyi oynamadık. Çok pozisyon harcadık. Yarın (bugün) oyuncularımın işi o raddeye getireceklerini sanmıyorum. Kazanıp pazar gününü bekleyeceğiz" sözlerini kullandı. Fatih hoca, "Zor günleri sever gibi bir durumumuz var. Sıkıntılı oyuncularımız mevcut. Ozan, Volkan, Gökhan, Şener ve Arda'yı oynatalım mı, riske etmeyip pazara mı bırakalım. Ona bir karar vereceğiz" diyerek maç saatine işaret etti.
Letonya sert bir ekip
Cenk Tosun'u kadroya almadığını ve çok çalışması gerektiğini belirten Fatih Terim, "Batuhan'ı aldım çünkü A ve B planımız var. Bunun ikisi olmazsa C planı için Batuhan'ı kullanmaktan başka alternatifimiz yok. Çok çalışması gerektiğini Cenk de söyledi" derken, “Oyuncularımız inanmış durumdalar. Bu maçtan sonra da Hollanda maçını düşüneceğiz. Letonya'yı yenmeden herhangi bir şey söylemenin anlamı yok” şeklinde konuştu. Toplantıya katılan milli futbolcumuz Oğuzhan Özyakup, “İnanıyorum ki erken golü bulup, Letonya karşısında 3 puan alırız. Çok iyi hazırlandık. İnşallah ilk öncelikle Letonya maçından 3 puanı alıp sonra Hollanda maçına bakacağız” derken, Serdar Aziz de, "Letonya sert oynuyor. İyi mücadele ediyorlar. Bizim de etkili oyuncularımız var. Biz onlardan daha iyi oynayıp, golü erken bularak, 3 puanı almak istiyoruz” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...