Arda ikilemi

Arda ikilemi

SPOR Haberleri

Fatih Terim, Barcelonalı yıldızı ilk on bire alıp almama konusunda kararsız.

Letonya karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan A Milli Takımımızda, Arda Turan ikilemi yaşanıyor. “Önceliğimiz gol” diyen Türkiye Futbol Koordinatörü Fatih Terim, grubun kilit maçı olarak gördüğü Letonya karşılaşmasına hücum ağırlıklı bir on birle çıkmayı plânlıyor. Ancak tecrübeli teknik adamın bu takımda Arda Turan'a yer verip vermeme konusundaki kararı henüz netleşmiş değil. Terim, uzun süredir maç yapmamış olan Barcelonalı yıldızı, Letonya karşısında ilk on birde oynatmanın risk olacağını düşünürken, bir taraftan da Arda Turan'ı bu maçta oynatarak hem Hollanda maçı öncesi son durumunu görmek hem de böyle bir riski almanın doğru olup olmayacağını yardımcılarıyla tartışıyor.
Yasin mi, Ozan mı?
Letonya maçı öncesi Gökhan Gönül'ün sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılması sonrasında Şener Özbayraklı'nın sol kasık adduktor adalesinde ödem oluşması Fatih Terim'i sağ bek arayışına yöneltti. “Takım içinden alternatifler üretmeliyiz” diyen Terim, Letonya maçında tam hazır olmadan oynatmak istemediği Şener'in, 6 Eylül'deki Hollanda maçına yetiştirilmesi için doktorlara talimat verdi. Tecrübeli teknik adam, antrenmanlarda ise sağ bek arayışlarını sürdürdü. Bu mevkii de önce Podolski'nin gelişiyle Galatasaray'da sol açıktaki yerini kaybeden Yasin'i deneyerek herkesi şaşırttı. Daha sonra ise Mehmet Topal'ın sakatlık durumunu da öğrenip, Ozan Tufan'ı bu mevkide denedi.  Ancak Terim'in sağ bek hamlesinin ne olacağı büyük merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...