Hamzaoğlu'ndan Melo ve Telles yorumu

Hamzaoğlu'ndan Melo ve Telles yorumu

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, “Son günde Melo geldi gitmek istediğini söyledi. Ayrılmak isteyeni tutarsanız sıkıntı olur” açıklaması yaptı

Bir televizyon programına konuşan G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Inter'e giden Melo ve Telles'in alternatiflerinin bol olduğunu söyledi. Melo ile konuştuklarını ve kendisinin kalmaya karar verdiğini dile getiren deneyimli teknik direktör, “Fakat son gün geldi ve gitmek istediğini söyledi. 'Hocam böyle bir teklif var, ben gidip oynamak istiyorum' dedi. Gitmek isteyen bir oyuncuya son gün gidemezsin demek problem oluşturur. İki oyuncu da kendisi gitmek istedi. Melo'nun da yeri dolar, Telles'in de. Kaldı ki kârlı bir transfer olduğunu düşünüyoruz” sözlerini kullandı. Hamza hoca, “Gözler 4 sene bizde oynayan Melo profilinde bir oyuncu arayacak. Yerini Bilal, Jose, Jem ile zaman zaman Chedjou ile dolduracağız. Rodiguez ve Hamit var. Telles'in yerini de Carole, Olcan ve Hakan ile doldurabiliriz” şeklinde konuştu.
Atletico korkak takım
Devler Ligi'ne galibiyetle girmek istediklerini belirten Hamzaoğlu, “Biz kendi değerlerimize sahip çıkarsak birçok şeyi başarabilecek gücümüz var. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçı burada oynuyor olmamız bizim için bir avantaj. İyi mücadele edip, iyi bir sonuç elde etmek için oynayacağız. Atletico Madrid korkak oynuyor. Senelerden beri o kültürü aldıkları için” derken eleştirilere cevap vererek, “Bizi ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler. Biz şu an Türkiye'de 4 yıldızı olan tek takımız ve geçen sezonu 3 kupayla kapatmış bir takımız. Biz yine inanıyoruz, başarılı olacağız. Taraftarımız da bizi sonuna kadar destekleyecektir” diye konuştu. Burak'la bir problemi olmadığını yineleyen şampiyon hoca, “Maçtan çıkan oyuncu tabi ki üzülecek. Oyuncumun motive olmasını isterim. 2 gol atarsa yetinmesin 3. golü arasın” açıklamasında bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...