Pereira'nın uğurları

Pereira'nın uğurları

SPOR Haberleri

Önce kolyeleri vardı, şimdi listeye takım elbiseleri de eklendi. Başarı için çalışmak gerekir diyen Pereira, “Ama bazen şans da gerekir” sözlerini kullandı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kariyerindeki başarısında disiplinli çalışmaları kadar uğurlarına da önem veriyor. Portekizli çalıştırıcının bu konudaki en çok dikkat çeken aksesuarı boynundan asla çıkarmadığı kolyeleri. Her maç öncesi kolyelerini öpmesinin kendisine uğur getirdiğine inanan Pereira, şimdi de takım elbiseleriyle şansını arttırmayı hedefliyor. Türkiye'deki ilk günlerinde giydiği dar eşofmanlarla dikkat çeken tecrübeli teknik adam, Kadıköy'de oynanan Atromitos karşılaşmasından bu yana takım elbiseyle boy gösteriyor. Kendisine özel olarak dikilen yeni kıyafetleriyle farklı bir görüntü çizen Portekizlinin özellikle desenli gömlekleri ilgi odağı olurken, Pereira'nın artık hep takım elbiseyle sahne alacağı belirtiliyor.
Biraz şans herkese lazım
Türkiye'ye apar topar gelen Vitor Pereira'nın gardırobunu ancak Atromitos maçı öncesi İstanbul'a taşıyabildiği öğrenilirken, Portekizlinin takıları kadar kıyafetlerinin de uğuruna inandığı öğrenildi. Batıl inançları olduğunu saklamayan Pereira uğur denemeleriyle ilgili yorumlara, “Bunun kimseye bir zararı olduğunu sanmıyorum. Bence birçok insanın pozitif enerji biriktirmek için farklı yolları vardır. Bu da benim seçimim. Başarıya giden yolda her şeyi denerim. Var gücümle çalışırım, işimi eksiksiz yapmak için sınırları zorlarım. Bunun yanına biraz da şans kattığımızda hiç fena olmaz” şeklinde cevap verdiği belirtildi. Portekizli, “Bazen her şeyi doğru yaparsınız. Ama kazanmak için yine de şansa ihtiyacınız olabilir” değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...