Fatih Terim'den Volkan için bomba iddia!

Fatih Terim'den Volkan için bomba iddia!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli takıma çağırmadığı Volkan Demirel hakkında şok bir iddiada bulundu.

Letonya ile 1-1 berabere kalarak Euro 2016'ya katılma yolunda önemli bir fırsatı tepen A Milli Takım'ın teknik direktörü Fatih Terim maç sonrası oldukça sinirliydi. Karşılaşmanın hakemini eleştiren Terim'in futbolcularına ve basına da eleştirileri vardı. İşte Milli Takım Teknik Direktörü'nün maç sonrası söyledikleri:


YAZIKLAR OLSUN!
- İsveçli hakem Stefan Johanesson maç boyunca yanlış kararlar verdi. Burak'ın pozisyonunun ofsayt olmadığını gördüm. Bu iş değil. İlk yarıda kaleci sarı kartlıydı. Burak'ın pozisyonu devam etseydi penaltı ve kırmızı kart olacaktı. Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 yenildiğimiz maçta da bir başka İsveçli hakem, biz 1-0 önde iken Arda'ya yapılan penaltıyı vermedi. Ve biz o maçı kaybettik. Bu iki İsveç hakemine yazıklar olsun. Bakalım nasıl bir uygulama gösterecekler hakemlere? Letonya, tamam bizim rakibimiz değil ama hakemler canımızı yaktı. Bir de lehimize bir şey olsun. Tamam skor olarak alamadık ama bazen de 'hakem' demek istiyoruz.


SON DAKİKALARDA YİNE PANİKLEDİK
- İyi bir takım olmaya adayız ama bizim buraları geçmemiz lazım. Bu saatten sonra kazanmaktan başka yapacağımız başka bir şey yok. Ülkemize de keyifli bir gece yaşatmalıydık. Çok basit bir açıklaması var. Bu tarz maçlarda 2 farklı skor bulmazsanız sıkıntı olur. Çok gol kaçırdık. Son dakikalarda gol bulunca yine panikledik. Maçtan sonra oyuncularımı da söyledim. Bahanemiz olamaz ve Hollanda yenilmişken böyle bir sonuç olmadı, bize yakışmadı.

Fatih Terim'den Volkan için bomba iddia!
VOLKAN 'BENİ ÇAĞIRMA' DEDİ
- Bana Volkan Demirel'i neden Milli Takım'a çağırmadığımı soruyorsunuz. Volkan bana 'Hocam beni bir daha Milli Takım'a çağırma' dedi. Bunu bile bile soruyorsunuz. Buradan Konyalı futbol severlere teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi desteklediler. Hollanda maçında da aynı desteği bekliyoruz. O maçı kazanmaktan başka çaremiz yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...