Şota: Daha iyi olacağız

Şota: Daha iyi olacağız

SPOR Haberleri

“Trabzonspor olarak yanlışlarımızı, eksiklerimizi gözden geçiriyoruz. Topun bizde kalması için uğraş veriyoruz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip daha iyi bir düzeyde geri döneceklerini söyledi. Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleri sonrası 9 puana ulaşmayı hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten bordo-mavililerin hocası, “Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada eksiklerimizi giderme adına önemli bir fırsat, milli takım kamplarında bulunan oyuncularımız bizimle birlikte olmasa da eksiklerimizi ve yanlışlarımızı gözden geçiriyoruz” ifadesini kullandı.  
Güven sorununu gidermek zorunda olduklarını ifade eden Şota “Top bizde kalması için uğraşan bir takımız. Acele ediyoruz. Acele ettiğimiz zaman da oyunu bazen karıştırıyoruz. Bunun güven meselesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Kazandıkça bu sorunu gidereceğiz” şeklinde konuştu.  Öte yandan antrenmanı izlemeye gelen taraftarlara çok yakın davranan Şota'nın onlarla selfie çektirmesi dikkatlerden kaçmadı. Gürcü hocanın her fırsatta taraftara yakın davrandığı gözlenirken, futbolcularından da bu yönde tavır ortaya koymalarını istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...