Drama hakkı kalmadı

Drama hakkı kalmadı

SPOR Haberleri

Hollandalı gazeteci Türkiye-Hollanda maçını analiz etti: Robben artık Milli Takım'da yok. Memphis, Sneijder gibi isimler biraz daha sorumluluk alacak.

Öncelikle Türkiye'nin Letonya beraberliğinin Hollanda'da büyük şaşkınlığa neden olduğunu söylemek lazım. İzlanda maçında Hollanda kaybetmek için her türlü belayla karşılaştı: Sakatlıklar, kırmızı kart ve Milli Takım'a uyumsuz görünen bir hoca. Bu haldeyken dördüncülüğe kesin gözüyle bakılıyordu. Türkiye'ye beraberlik cepte gelebilme önemli bir artı. Saha içine gelirsek, en büyük gündem elbette Robben. Kendisinden önceki hocalar Van Gaal ve Hiddink gibi Blind de takımı Robben üzerine inşa etmeyi planladı ama geçen yıldan beri milli maç dönemini hep sakat geçiren Robben artık kadroda yok. Bu takım son İzlanda maçıyla elindeki 'drama' haklarını kullanmış gözüküyor. Memphis, Sneijder gibi isimler biraz daha sorumluluk alacak. İleri uçta Huntelaar'ın oynaması Van Persie'ye göre daha muhtemel. Şüphesiz bir kader maçı izleyeceğiz ama Hollanda için bu maç artık kabusa nokta koyulacak gün olarak görülüyor. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...