#}

Atletico Madrid'den Galatasaray itirafı

Atletico Madrid'den Galatasaray itirafı

SPOR Haberleri

Atletico Madrid Başkanı Cerezo, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Galatasaray için “Arena'da kazanmak için savaşmak zorundayız” dedi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Atletico Madrid'in başkanıEnrique Cerezo, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cerezo, Şampiyonlar Ligi'nde 15 Eylül Salı günü Türk Telekom Arena'da karşılaşacakları Galatasaray'ı yorumladı.
 
"ARENA'DA KAZANMAK İÇİN SAVAŞMAK ZORUNDAYIZ"
Atletico Madrid başkanı, “Dışarıda oynayacağımız bir maç ve her açıdan zor olacak. Biz kendi oyunumuzu ortaya koymak adına çok efor sarf etmeliyiz. Bunu biliyorum.Galatasaray'ı tanıyoruz. Daha önce UEFA kupasında elemiş ve yarı finale çıkmıştık. Ama kolay olmayacak. Favori takım kazanan takımdır. Çok güçlü ve tehlikeliler. Galatasaray büyük bir kulüp ve biz onlara saygı duyuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde tecrübeliler. Arena'da kazanmak için savaşmak zorundayız” dedi. 
Arda Turan ve Miranda'nın gidişiyle takımınız güç kaybetti mi sorusu karşısında ise Cerezo, “Geçen sezon büyük bir iş yaptık. Ama bu sene daha iyi olmaya çalışıyoruz. Ekibimize çok güveniyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“ARDA'NIN GİDİŞİNİ ZOR KABULLENDİK”
Cumartesi günü Vicento Caldero'nda yapacakları Barcelona maçında oynamayacak olmasına karşın eski oyuncuları Arda Turan'ın müsabakaya gelecek olmasıyla ilgili olarak ise Cerezo “Arda büyüleyici bir oyuncu. Mükemmel bir insan. Bizim için hep faydalı bir oyuncu oldu. Onunla çalıştığımız için çok mutluyuz. Ben Barcelona'da Atletico'da elde ettiği başarıları elde edip, kupalar kazanacağına inanıyorum. Arda'nın bizden ayrılışı elbette tüm Atleticolular için kabullenilmesi zor bir durum oldu. Zaten Barcelona'da oynayabilme olasılığına sahipti. Kendisinin düşüncesini öğrenmek için bir konuşma yaptık. Sonrasında fikrinin gitmekten yana olduğunu öğrenince bu transfere onay verdik. Arda'nın orada da başarılı olacağından adım gibi eminim” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...